|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puder
26.7.2005 8:56:56   
SABILA
zdravo!

ker ste vsevedne in več glav več ve, me zanima ena stvar.
na obrazu (čelo, brada) so se mi spustili taki mali mozolčki (ki se ne dajo stisnat) to pomeni da šač niso pravi mozolji.
vglavni zanima me s katero kremo si vi mažete te nadloge malo da so mnj opazni?

hvala lepa,

lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   puder
26.7.2005 9:08:47   
india
Krema za prekrivanje madežev in kožnih nepravilnosti, jaz imam od Oriflame.:miska:

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   puder
26.7.2005 9:14:16   
Anonimen
Jaz vedno in povsod prisegam na puder od Dermalogice. Tako lepo se mi noben drug ne nanese in prekrije.

(odgovor članu SABILA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   puder
26.7.2005 10:46:21   
rinty
Jaz uporabljam obarvano kremo NIVEA (imaš na voljo 2 odtenka, svetel in temen).

Je super, ker je polna vitaminov, takoj se vpije, lepo prekrije, je proti prezgodnjemu staranju in se sploh ne opazi, da imaš kaj na obrazu!!!!:bravo:

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   puder
26.7.2005 10:58:39   
urši*
vichy je zakon!!!!

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   puder
26.7.2005 10:59:25   
Annny
Čim manj pacat po mozoljčkih, bolje bo.
Ponoči jih namaži s kako kremo za sušenje mozoljčkov, lahko z zelenim Avene 'korektorjem'- hitro bodo izginili.
Predvsem pa uporabljaj kvalitetno mleko za čiščenje- najbolje Lancome ali Avene.
Najlepša je čista, naravna koža- brez pudra.

Lp

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   puder
26.7.2005 11:25:12   
SABILA
ne sej nočem pudra, ampak kakšno kremico, da mi čez dan te mozoljčke prekrije,. drugače pa uporabljam čistilno mleko od afrodite.
hvala punce še premišljujem katero kremo bi si kupla

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?