*miska.mcc* -> RE: !!!!!!!HOČEEEEM!!!!!! bit blond nazaj!!!!! (kako?) (23.8.2010 20:15:25)
|
u, metulj, hvala! nek tazga rabim... na zadnje (to je cca 15 let nazaj )sem imela naravno barvo tam nekje svetlo rjavo.... in ko sem se farbala na blond, sem rabla kar nekaj nanosov barv na glavi, da sem imela blond barvo. ma ne tisto peroksidno, da ne bo pomote. velikokrat mi je malo potegnilo na oranzno. torej imam veliko rdecega pigmenta. in baba blesava, me je po 15ih letih prijelo, da pa morda ne bi bla vec blond. in sem zagrabila prbo farbo v stacuni, ki je bla v roke. jo kupila in letela domov v kopalnico. pol pa (itak odvisnost) se je treba na 3, 4 tedne pobarvat ponovno....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in zdj sem taka cudna. ne tič ne miš. neki vmes. rada bi bla pa s5 blond! zdaj.... lahko pocakam se 2, 3 mesce, in si naravne posvetlim (sam to itak ne bom vzdrzala) si bom naflikala ziher eno tretjo barvo na glavo lahko si dam na glavo peroksin in cakam presenecenje alpa reskiram evrske, in grem k frizerju.... kaj naj? rada bi pa cimprej! ja, pa ni me strah ne oranzne, ne roza, ne bele, ne sive barve.....sam, da ne bi prislo nekam vmes kr neki!
|
|
|
|