mikroBB -> RE: Majčice 2011 (10.3.2011 19:06:10)
|
Vas pridno berem, k pisanju se pa nekako ne morm spravit...[sm=smiley9.gif] Meni je gin prejšni teden zmerla maternico od spodaj do vrha in je bla 29 v 30. tedn , če sem prav razbrala njene čačke[sm=smiley36.gif]. In rekla je, da je to ok, nekako normalno oz. znotraj povprečja. Na splošno je moja nosečnost čisto v povprečju...[sm=smiley1.gif] sej ne da bi bilo kaj narobe s tem, zato tudi se ne vznemirjam preveč, da imam pregled šele čez 4 tedne - drgač naj bi bli po 30 tednu na 2 tedna?! A kera kaj ve o tem? Ampak predvidevam, da če nosečost poteka bp, res nima smisla nonstop viseti pri gin... Luskica mene bi tud pogrelo ob takem odnosu moje gin - banda [sm=hudicek1.gif]. Js sem mela pa na začetku nosečnosti drugačen "problem", ko sem še imela službo, mojo gin in osebno zdravnico prepričati, da me ne data na bolniško samo zato, ker sem delala v laboratoriju [sm=zmeden2.gif]. Imam pač rada svoje delo in če upoštevaš vse varnostne ukrepe potem ni panike!, so mi pa takrat v službi itak prepovedli delat s svežimi vzorci in tam kjer so kake nosečnicam in plodu škodljive kemikalije... Itak pa da si sam tud še dvakrat bolj previden pri delu, ampak da bi bila samo zaradi tega doma, mi je pa tudi brez veze. Vse bolane dajte se hitr pozdravit [sm=smiley31.gif]. Js se k sreči uspešno izogibam vsem "gripačem" in "driskačem" [sm=smiley36.gif] okoli sebe - itak mam sploh prepoved vstopa v taščino hišo, ker je fasala neko črevesno virozo[sm=smiley24.gif] in se bojijo zame. Tk da sma na vezi preko telefona... Kar se pa poroda tiče pa js samo vem, da nočem epiduralne, ker nimam želje, da mi kdo tlači kateter v mojo hrtenjačo...bom že potrpela tistih par ur, drgač so mi pa prijateljice rekle, da je bojda plin zakon - sicer te boli, ampak se ne sekiraš... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Na otroka pa tud nima vpliva, ker hitro izveni...tako da računam malo na to, če bo sila. Drugače pa se nameravam prepustit babicam, so me v materinski šoli prepričale, da vedo kaj delajo in upam, da ne bo šlo kaj narobe in bo naša ta mala hitro zunaj...
|
|
|
|