Talči
|
Jaz sem tudi tu še vedno v enem kosu. :((:((:(( Včerajšnji datum se mi je zdel zelo v redu, pa smo ga kar preskočili. Moj :love: vsak dan pravi - jutri pa bo zares... jutri pa bo zares... PA NIČ! Tudi jaz si želim, da bi pred soboto, ko imam rok in ko imam ponovni pregled, že dobila svojega :duda::modri:. Sem že zeloooooo nestrpna in sama sebi na poti. Premikam se kot nasedli kit, včeraj sem šla PEŠ po stopnicah v 6. nadstopje (sem doma v bloku), sem mislila, da bo kaj pomagalo, pa sem samo skoraj izdahnila, ko sem prišla do vrat, drugega pa NIČ. Mi smo tudi splanirali, da bi moj :love: imel dopust prvih 14 dni v avgustu, drugo polovico pa moja mama, da bi mi bila v pomoč. UPAM, RES UPAM, da bo ta urnik vzdržal. Ker sicer ne vem, kaj bom sama....:(. Sicer pa se mi godi enako kot tebi, Cipresa. Več ali manj sama. Tudi moj :love: ima tako službo, da je cele dneve odsoten, pa še potem dela, ko pride domov in gre spat še bolj pozno kot jaz. Vsak dan na novo upamo, kajne? No, mogoče pa bo danes kaj... LP Talči
|