tassika -> RE: kako zaspijo? (22.8.2010 16:20:51)
|
Pri nas je bilo do 4m enako, potem pa sem se prestavila v dnevno, jo podojila in jo je oči odnesel v posteljo, na začetku v zakonsko, sta se malo božala in je zaspala. Ko sem šla jaz spat, sem jo še malo podojila in prestavila v njeno posteljo. Ko pa smo ukinili večerno dojenje pri cca 6,5m ker ni več hotla in je dobila flaško, pa jo je odnesel direktno v njeno posteljico in je spala. PRi 7m smo jo prestavili v svojo sobo, ker se je pri nama začela zbujat in od takrat izgleda večerno obred, najprej večerna kašica, potem tuširanje, potem malo crkljanja v dnevni in na koncu postelja in flaška, dudika in ninika pa zaspi, če noče mleka, rabi vodo, važno samo, da nekaj sesa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz mislim, da otroci z uvajanjem GH počasi dobijo nek ritem in navado in pred 6m niti ne dojemajo uspavanja kot obred. Jaz bi jo počasi navajala na posteljo brez dojke tako kot smo mi, podojiš jo v dnevni, tvoj partner jo odnese spat. Poskusite k kakšno niniko ali igračko, včasih zaleže, da ima otrok nekaj pri sebi, da se počuti varnega, mogoče kakšno tvojo kratko majčko.
|
|
|
|