Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Namreč mož imam probleme glede izliva. Namreč vedno mu takoj pride, še manj kot v minuti. Pa ne glede na to kaj jaz počnem pred samim sexom. Poskusila sva tudi sex na hitro (brez predigre) pa je dejansko isto. Pa tudi če sexava dvakrat na dan, ni drugič nič boljše, mogoče nekaj sekund dlje traja. Sedaj pa je največji problem še to, da ej postal s to zadevo obseden. Nikakor mu ne gr eiz glave, da ne more me zadovoljiti s sexom. Včeraj je potem začel, da noče videti, da bi si našla koga drugega. Ampak dejansko js nisem še nikoli pomislila na to, da bi si zdej pa našla drugega. Seveda pa si vseeno želim malo več sexa, predvsem tako kot je bilo na začetku najine zveze. To se zdej dogaja že nekaj mesecev, pa rada bi mu pomagala, ampak ne vem kaj storiti. Težka bo, če tvoj mož sodi med tiste ljudi, ki menijo, da je seks bistvo skupnega življenja, da je dobro delujoče orodje tisto, ki identificira moškega. To je pač moderen pogled na svet, zelo spodbujen s strani oglaševalcev in tistih, ki zaslužijo z mediji. Če bi meni moj mož take klamfe sral, torej da se boji, da noče, da si najdem drugega, ker je njemu predstava parkrat spodletela, bi ga mogoče res pustila in našla drugega - vendar ne zaradi ponesrečene predstave, ampak zaradi žalitve. Partnerska skupnost je tudi seks, vendar mnogo, mnogo več kot seks. Človek je tudi seksualno bitje, vendar mnogo, mnogo več kot to. Ker se mu je zgodilo enkrat, je zadaj tako presran, da se mu dogaja neprestano. Enostavno je padel v začaran krog. Morda bo potrebna pomoč strokovnjaka, da bo spoznal, da ga ti ljubiš tudi zaradi česa drugega, da ga ne boš zavrgla in da je polnovreden moški, pa četudi se kdaj kakšna akcija sfiži. Ali več njih. Skratka, ima krizo identitete sodobnega moškega.