|
RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA! 6.9.2010 7:25:29
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Jutro. Vikend pri teti preživela brez nekega posebnega ločevanja. Tehtnica danes zjutraj pokazala -1 kg. IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ok, eno vprašanje - kako in kok v dieto vkorporirat oreščke (seveda, neslane) in semena (sončnice, lan, sezam,...) jest sm nora na oboje, je pa oboje sicer zlo kalorično, vsebuje pa tut 'dobre' zadeve... zdej recimo sm si potresla sončnice (eno žlico semen) po čist navadni zeleni solati s kisom in oljem, ker jih v kej drugega ne upam vtaknit... tko da kakšne nasvete prosim. Če jih imaš tako rada, jih nikakor ne vrži v celoti iz diete, ker je brez veze. Oreščke si privošči kot malico, eno pest. Semena pa lahko daš v kakšen jogurt ali pa solato, tako kot si naredila. Vse, ki pijete kavico, privoščite si jo z mlekom, če vam je tako boljša. Škoda, da se mleku odrečete samo za čas diete. Naj ostanejo ti mali užitki, ker je potem želja po pregrehah res manjša, kot pa, če se v celoti odrečeš čisto vsem "dobrim" stvarem. Pač ne bo šlo dol 5 kg ampak samo 4,5 kg. IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki sm pa danes že 3 zapored prehodila 6km (z hribčki in dolincami ) da ne boste misnle da sm po zavnm ker to ni nič bi biu pa začetek in je tudi majhno uvajanje na tek ker drug tedn je moj nočna in bom lahko lepo šibnla med stezice v gorice bom pa u izi sm lansko leto rabla mislm da ene 2-3 tedne da sm prelaufala 3km v celem kosu Jaz sem pred nekaj leti 1,5 mesec vsak dan hodila 45-60 minut po razgibanem terenu. Sem morala sprehajat in ni bil noben hud tempo ali kaj takega, hrano nisem čisto nič spremenila, mogoče sem samo malo manj sladkarij jedla in sem nenačrtno shujšala 5 kg. Sem bila čisto , ko sem se stehtala. Tako, da hoja je res super rekreacija, tudi za hujšanje. Jaz sem na vitaminski dan za kosilo vedno jedla veliko skledo zelene solate ali pa popečeno zelenjavo (bučke, papriko, šampinjone...) in sem veliko lažje preživela, ker me samo sadje glih ubija. sončnica 3 jaz sem pa čisto proti tvoji manti (no sugar) Jaz si tudi v času diete privoščim. Ravno pijem čaj z rjavim sladkorjem. Enostavno zato, ker se mi zdi brez veze, da se temu odpovem samo v času diete, ker bodo po dieti kg takoj nazaj, razen če ne spremenim to za celo življenje. Grem bolj počasi, pa bo. Anincy moje mere za 01.09. P=93 cm, z=100 cm, s=59 cm.
|