Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
5-8 dan po prenehanju klomifena kr naprej na ... 25.7.2005 21:05:18
|
|
|
|
anina1
|
Haj! Vem, da o klomifenu kar naprej nekaj debatiramo, a tega se nisem zasledila. Že, ko sem želela 1. zanositi sem poleg številnih postopkov, lapor, histero... dobivala kar nekajkrat tudi klomifen. Spomnim se, da me je takrat ko naj bi bila ovulacija bolelo med spolnimi odnosi in jajčnike sem tiste dni kar fajn čutla. Ta mesec pa sem spet začela s klomifenom (v boj za drugega dojenčka - prvi bil po čudežu, dr. rekla, da bo tudi za drugega potreben;() in tudi tokrat sem nekje 5-8 dan po jemanju (jemala sem 2 tableti od 5-9 dneva ciklusa) čutila malo bolečin v jajčnikih, a non stop sem morala hodit lulat, pa me zanima ali se je to že kateri zgodilo? Zdaj je spet vse normalno. Hvala za odgovore!
|
|
|
|
5-8 dan po prenehanju klomifena kr naprej na ... 26.7.2005 6:53:12
|
|
|
|
naja78
|
po klomifenu veš da vse pospešeno deluje,z večjo močjo,dvojno in zato se pojavi napetost,ki pa pritiska na mehur.v trebušni votlini,so ti organi zelo skupaj,jajčniki,celo prosto plavajo v trebušni votlini,in niso stalno na fiksnem mestu.zato včasih pravijo,da 1 jajcevod najde drugi jajčnik ,ki je funkcionalen(dr.pušenjak). zakaj te non stop tišči lulkat????mislim da bi bilo če si kmalu po zadnji tabletki,še prekmalu,da bi bili znaki za :nosecka:.ti se lahko kvečjem pojavijo 8-10 dni po vgnezditvi in ne oploditvi.kot veš se pri jemanju klomifena pojavijo multiple ovulacije.torej večkrat zaporedoma. jaz ti želim,da bi bili to znaki za :nosecka:,samo psiha naredi tudi svoje,tudi podzavestno,če ne premišljuješ o tem. upam,da sem ti kaj pomagala.le sporoči.:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?