|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bebe Comfort Pebble lupinica
19.8.2010 15:48:45   
klara1
Pozdravljene, mene pa zanima sledeče, če zna katera pomagati?

S partnerjem pričakujeva decembra dojenčka. Pred kratkim sva se tako navdušila nad vozičkom Bebe comfort High trek. Po nasvetih na forumih sva se odpravila v Italijo, Monfalcone. Ravno so imeli na zalogi barvo, ki nama ustreza, s tem, da so k temu kompletu dodali boljšo lupinico, to je Pebble lupinica, izdelana posebej za bebe comfort.

Najdete jih na spodnjem linku:
http://www.bebeconfort.com/collection/IT/voiture_pebble_coloris.htm

Prodajalec nama je razložil, da so enake kot Maxi cosi lupinice, oz. da jih isti proizvajalec za njih izdeluje. In res, obstaja Maxi cosi Pebble in Bebe comfort Pebble.

Kot lahko na spodnjem linku vidite, to res drži, še v živo so popolnoma enake, tudi strehica je ista in vse:
http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/maxi-cosi-pebble.htm

Problem pa je, da mi2 želiva imeti tudi bazo za isofix, imenovano familyfix, ki je tudi na zgornjem linku. Reklami za obe znamki in to bazo sta popolnoma enaki (imam prospekt), še barvi lupinic sta isti in tudi otroček v njej. Samo da na eni bazi piše Bebe Comfort, na drugi Maxi cosi.

Problem je tudi, da sva mi2 bazo nameravala kupiti v Sloveniji. Zdaj pa sva v dvomih, saj so nama v baby centru razložili, da so te Pebble lupinice za Bebe comfort samo za določene trge in da v Slovenijo ni uvoza. Torej tu obstaja samo Maxi cosi Pebble lupinica, pri avtosedežu pa je situacija obnjena in imamo v Sloveniji le bebe comfort Pebble sedeže, ne pa Maxi cosi Pebble. Posledično lahko tukaj dobim zato tudi bazo samo Maxi cosi.

Zdaj pa sem malo v dvomih, ali bo to dovolj varno oz. če katera ve, ali sta proizvoda res toliko identična? Torej jaz bi imela bebe comfort Pebble lupinico in bazo za isofix od Maxi Cosi, kaj pravite?

Za vse nasvete bom zelo hvaležna. Lep dan prav vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bebe Comfort Pebble lupinica
19.8.2010 15:50:26   
klara1
Tukaj je še reklama za bazo original za Bebe comfort:
http://www.bebeconfort.com/collection/IT/voiture_pebble.htm

in tukaj za maxi cosi:
http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/home.htm

Meni zgleda kot da gre dejansko za čisto isto zadevo. Se katera bolj spozna?

Lp

(odgovor članu klara1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 16:03:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klara1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2010 16:15:15   
klara1
Aha, tu sem se najbrž jaz zmotila ja, najbrž gre za avtosedež Pearl ja, ne Pebble. Tu je ravno obratno z uvozom kot za lupinice, tako so mi v Baby centru pojasnili.

Glede lupinic pa se nisva najbrž razumele dobro, ker sem tako nepovezano pisala. Pri nas so Pebble lupinice samo za Maxi Cosi, v Italiji pa sem jaz dobila Pebble lupinico za Bebe comfort high treka. Gre pa za PEBBLE lupinice ene in druge. In te me zanimajo če pašejo na isto bazo. Če boš probala navadno lupinico od High treka gor dat, to ne bo enako, ker jaz govorim o teh Pebble lupinicah, ki se jih dela tako za Maxi cosi kot za Bebe comfort, s tem da za slovenski trg, je uvoz le za maxi cosi, pri avtosedežih pa bi naj bilo ravno obratno in imamo mi v Slo. uvoz za bebe comfort, ne pa za maxi cosi, tako so mi v Baby centru pojasnili - seveda govorim za isto linijo.

Cena? Točne ti žal nevem povedat, ker sem sma to kupila v kompletu. Lahko pa primerjaš morda tako. V Sloveniji bi dala za komplet voziček, to je: lupinica-NAVADNA OD BEBE COMFORT + športni del + košara + marela + zimska vreča + previjalna torba = nekaj čez 940 €.

V Monfalcone sva kupila: lupinica-BEBE COMFORT PEBBLE (ne navadna od bebe comf.) + športni del + košara + marela + zimska vreča + previjalna torba = 780 €.

Nama se je zdelo, da se splača. So pa imeli možnost tudi nakup kompleta z tisto navadno lupinico in pol je rekel, da bi bilo še cenejše.

Upam, da sem bila malo bolj razumljiva.

Lp

< Sporočilo je popravil klara1 -- 19.8.2010 16:18:52 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2010 16:21:51   
klara1
Imaš prav, se opravičujem, gre za Pearl linijo ja. In tu je spet tako, da mi nimamo uvoza za obe znamki, torej Maxi cosi in Bebe comfort, gre pa najbrž spet za isto zadevo, če sklepam po spodnjih linkih:

http://www.eurekakids.net/en/babycare/bebe-confort/pearl-isofix-lapis-blue/24586094750

http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/maxi-cosi-pearl.htm

Kaj pravite?

Lp

(odgovor članu klara1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 18:54:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klara1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2010 19:34:54   
Najki
ce ze imas lupinico, jo nesi v BC in jo probaj montirati na MC bazo, sproti probaj montirati se MC lupinico in poglej, ce je razlika. hkrati se pisi MCju in Bebe Comfortu, ce sta zadevi kompatibilni.

(odgovor članu klara1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2010 9:12:19   
zaspancek1
Pri FamilyFix podstavkih gre za isto zadevo, razlika je samo pod katero znamko se na katerem trgu prodaja - pri nas je pac bolj poznana Maxi Cosi. Na podstavek paseta lupinici Pebble (MC ali Bebe confort) in MC CabrioFix ter sedez Pearl (MC ali Bebe confort).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2010 15:55:06   
klara1
Nnajprej se oproščam za pozne odgovore, ampak sem bila odsotna za vikend in brez interneta.

Valen, vsekakor javim tukaj, takoj ko kaj več zvem. Ti pa tudi, če zveš kako je s temi avtosedeži, ker mene potem tudi to za naprej zanima, čeprav imam do takrat še čas user posted image .

Najki, bi nesla v BC in probala ja, samo je tu pri nas tak, da baz ni na zalogi, jih tu naročijo po kosih, mene pa skrbi da pol ne bo enako, vzeti bom pa morala, v primeru, da naročijo. Vsaj zaenkrat jih ni, tako so mi rekli.

Zaspancek1, če to 100% drži, potem je to zame super novica, hvala ti user posted image .

Lp vsem

< Sporočilo je popravil klara1 -- 24.8.2010 15:56:10 >

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2010 9:08:32   
zaspancek1
Da gre za isti model, kaze tudi Dorelov odpoklic FamilyFix podstavkov Bebe Confort in MC, izdelanih pred 3. marcem 2010:

http://www.bebeconfort.com/collection/UK/faq-familyfix.htm
in
http://www.maxi-cosi.de/de-en/news/1088

(odgovor članu klara1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2010 16:41:02   
klara1
Zaspancek1, najlepša ti hvala za tele info user posted image .

Lp

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

POROD
MUREN

Kdaj ste rodile?

pred rokom (45%)

na rok (17%)

po roku (38%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!