SIBIL-italijanski romani (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 20:47:49)

ojla!selena je napisala da bereš italijanske romane;)kakšne pa?:zmeden2:a tudi i grandi ramanzi storici od harlequin mondadori?:zmeden2::zmeden2:ne ho a tonellate,vorresti prestarmeli se gli hai?:zmeden2::zmeden2:
lp,katja:morje::morje:

Sibil_ -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 22:06:48)

Ehm-SIIIIIIII!:ups:
Ci dobbiamo assolutamente vedere per un caffe-e qualche scambio.......ok?;)
Ciao,
Sibil

anajmad -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 22:08:34)

EE štronce:)-:)-:)-:)-:)-.Še dobro,da ne znam pisati italjansko:)-:)-:)-:)-.Bom rabla en šnel kurz.
en lp:morje:D.

Sibil_ -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 22:12:34)

Saj razumeš menda ja, anajmad?Saj se lahko pridružiš, smo na Obali najbolj zakrnele kar se zmenkov tiče...aja, pa tvoja nimfa bi lahko moja dva nimfaka spoznala, če hočeš male vriskače doma...hehe.:)-
LP,
Sibil

anajmad -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 22:15:48)

Lahko bi.Smo res neki bolj počasne te primorke(no jst sem priseljena:)-).Zdej pa mislim,da bo počas konc s temi počitnicami in bi se lohk na kakšni:kava:dobile.Kaj misliš????

Sibil_ -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 22:20:17)

Ma klinc-moje počitnice so že davno mimo...a ti nič ne greš na dopust?:morje:
Drugače pa šetam vsak dan mimo tvojega delovnega mesta-če delaš na zav. v Kopru.:zmeden2:
Komot se dobimo, samo treba je določit kraj, dan in uro.Jaz sem večinoma vedno za....kafe.:kava:
LP,
Sibil

anajmad -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 22:32:37)

Jst sem danes začela uradno z dopustom -14 dni.Ne gremo nikamor,ker upam da bomo šli septembra skupaj.Delam pa jst v Izoli:zmeden2: in grem redko res redko v KP.Ma nič,se pišemo pa je.

KATY&TIMMY -> SIBIL-italijanski romani (25.7.2005 22:40:25)

jutri zjutraj bom sigurno v KP,jaz neva6 in Timi,ponavadi gremo na :kava: za tržnico;)ci vediamo per un caffe?:zmeden2:

Stran: [1]