olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Olana čestitam, sigurno te kak zarodek počaka v četrtek! Moje razočaranje z nedelje se danes nadaljuje, sedaj je zraven še žalost, kajti danes bi morala prejeti stopko,v četrtek punkcija, no namesto tega so mi danes prekinili postopek! Načakala sem se od pol 11 do 14.30h, da so mi povedali za prekinitev, namreč morala sem dati še kri, hormon, ki nakazuje na hiperstimulacijo je namreč zelo visok in imam visoki riziko,preveč foliklov,zelo povečane jajčnike,zato sem jaz imela take hude bolečine!Najbolj me jezi to, da je dr.Vlaisavljevič to videl že v petek, pa v nedeljo in namesto stopke mi je še za 2 dni podaljšal špike,pa niti doze mi ni zmanjšal,imela sem pa 150 enot Gonala!ne morem vam opisat,kakšen šok je to bol zame,sem se pa tako veselila punkcije v četrtek!V torek imam ponovno kontrolni UZ, potem naslednji postopek lahko začnem konec februarja oz. začetek marca! Joj, sem full žalostna zarad tebe , sej ne vem kaj naj rečem, upam da bo potem februarja boljše, sej nimaš kej, tko je, je treba se sprijaznt, pa se veselit drugega postopka. Drž se, glavo gor, pa gremo!!
|