SBDJ -> RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI (15.10.2010 9:51:05)
|
skuštrana suzi: ja tudi pri meni je bil to rekordni rezultat. Sem bila presenečena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sem pa drugače v 7 postopku. 6 postopkov pri dr. rešu, sedaj pa prvič v Mariboru. Moram priznati, da se postopki pri dr. rešu in v mariboru med seboj zelo razlikujejo in zgleda, da mi način zdravljenja, ki ga imajo v mariboru mnogo bolj odgovarja. Zdaj upam na zmagovalno kombinacijo, tako, da držite pesti. Moj partner ima azzospermijo, tako, da saj veste upam, da so tudi pri njemu dobili dobra semenčeca-tudi njemu so delali punkcijo. aqua77: imela sem digerilin in gonal doza 150. jedla nisem nič sladkarij, razen 85% čokolade, nič belega kruha, vsak dan en kolobar ananasa, nič kave, cigaret, alkohola (tudi piva nisem pila ) pila zelenjavni sok od presada (jaboljko, korenček) , tablete nutrilite(dodatek k prehrani) vsak dan sem šla na sprehod in je to. Tako kot sem rekla tudi pri dr. rešu nisem imela slabih rezultatov, vendar pa daleč od tega kar sem imela tu v Mb. pri dr. rešu sem imela največ 15 jajčnih celic, najmanj pa 7. Sem vesela za takšen rezultat, zdaj pa upam da naju počakajo tako kot si rekla cela vojska za transfer. loremi: sama punkcija ni bilo panike. Itak so mi dali narkozo. Sem imela pa včeraj kar močne bolečine. Ko počivam je malo bolje. Tako da kar ležim, kajti še vedno čutim rahlo bolečino v trebuščku (tako kot pri močni menstruaciji) . rekli so mi da moram čim več piti in počivati, tako, da se tega držim . natke: nič se bati zamenjati kliniko oz zdravnika. to je nekaj čisto normalnega. Za vsako od nas imajo v eni od treh klinik zmagovalno kombinacijo, tako, da kar pogumno.
|
|
|
|