Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 9:25:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: energija80 A mi lahko katera pomaga-KDAJ BI mogla dobit ?Zadnjo sem imela 29.8.10,punkcijo 25.9 in trAansfer 30.9... ponavadi pride nekej 14. dan po punkciji. Punkcija se šteje za ovulacijo. Je pa res, da nekaterim prihod zavira utrogestan oz. prometrium (Reševke) pa veliko sreče
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 9:27:51
|
|
|
|
waiting
|
IZVIRNO SPOROČILO: energija80 A mi lahko katera pomaga-KDAJ BI mogla dobit ?Zadnjo sem imela 29.8.10,punkcijo 25.9 in trAansfer 30.9... Jaz sem zacela krvaveti 11 dan po transferju.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 9:29:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: energija80 Dobro jutro... majalina sem prov slabe volje...sploh ne vem ali imam še kaj možnosti?ti boš delala test... A mi lahko katera pomaga-KDAJ BI mogla dobit ?Zadnjo sem imela 29.8.10,punkcijo 25.9 in trAansfer 30.9... Ojla energija, ni nobenega pravila, kdaj bi jo morala dobit. Če si v postopku je vedno odvisno od posameznice. Glede na to da si vstavljamo prometrium utrogestan in podobne zadeve, so to zaviralci . Včasih katera dobi ne glede na to (v mojem primeru je blo do sedaj vedno tako da sem jo ene 3 - 2 dni prej dobila), ali pa potem če se do datuma za uraden test ne prikaže in je še vedno minus, prenehaš z prometrijem in ostalimi zadevami in pride po navadi v roku 72 ur po zadnji tableti. Tako da pozitiva naprej... (čeprav je lahko rečt, naredit pa... )
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 11.10.2010 9:30:55 >
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 9:34:06
|
|
|
|
energija80
|
mismis ,waiting,aqua hvala...danes sem spet naredila test in spet negativen...tako kot pravi aqua bi moral kaj pokazati,glede nato da so mi vstavili dva...REs sem žalostna športnica veliko sreče
< Sporočilo je popravil energija80 -- 11.10.2010 9:35:43 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 9:38:19
|
|
|
|
majalina
|
dekleta, meni prav razganja od zivcev. se mi zdi, da sem sanjala, da sem jo dobila. pol sem sanjala, da sem imela tiste tipične predmenstrualne krče. ponoči sploh več nisem vedela kaj je res in kaj ne. skozi sem se obračala v postelji in razmišljala a bo prišla ali ne bo prišla. uf, testa ne bom delala. bom kar počakala. DRŽIM PESTI ZA VSE NAS!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 9:39:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: energija80 danes sem spet naredila test in spet negativen... bi moral kaj pokazati,glede nato da so mi vstavili dva...REs sem žalostna enerđi srce , nisi edna veš... sicer pa imava obe še upanje... četrtek je šele čez 3 dni hormoni se pa podvajajo vsake 2 - 3 dni. Tako da mogoče, mogoče in še enkrat mogoče naju pa še kaj preseneti. Čeprav sem jaz tudi že čisto na psu...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 9:46:19
|
|
|
|
majalina
|
dekleta, glavo gor. vsem se nam bo posrečilo!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 10:34:11
|
|
|
|
energija80
|
aqua iskreno ti povem, da se v tej situaciji ne znajdem najbolje Mislim da ne zmorem več...udala sem se v usodo-zame je konec.Grem v Mostec in grem tečt.tek me osvobaja in prokleto sem ga pogrešala...če pa bo v petek rezultat drugačen pa bom najsrečnejša MAJALINA,AQUA IN ŠPORTNICA mislim na vas in želim si da se za vas izteče NAJLEPŠE sREČNO!!!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 10:35:53
|
|
|
|
olana
|
Joj, tole je pa napeto zdej, še jaz se pridružujem pr držanju pestk in vam želim najboljši izid , držte se punce
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:05:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: energija80 aqua iskreno ti povem, da se v tej situaciji ne znajdem najbolje Mislim da ne zmorem več...udala sem se v usodo-zame je konec.Grem v Mostec in grem tečt.tek me osvobaja in prokleto sem ga pogrešala...če pa bo v petek rezultat drugačen pa bom najsrečnejša MAJALINA,AQUA IN ŠPORTNICA mislim na vas in želim si da se za vas izteče NAJLEPŠE sREČNO!!!!! energija, dej mi povej kateri dan so ti delali transfer, na 3 al na 5? Ker mene so moje zlate punce na 40+ potolažle, da mam še 2 dni fore. Meni so delali ET na 3 dan in tako sem danes v bistvu 9 dan po ET, in ne 11 kot sem mislila. Mi je ta zadeva ušla iz gave to rundo... Mi je kar odleglo... Držim pestke za vse trepetalke in špikarce...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:18:03
|
|
|
|
jona klara
|
MAJALINA,AQUA IN ŠPORTNICA mislim na vas in želim si da se za vas izteče NAJLEPŠE sREČNO!!!!! držim pestke
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:22:35
|
|
|
|
majalina
|
najlepša hvala vsem za želje in pestke!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:26:44
|
|
|
|
Maja_V.
|
Pozdravljene, tudi jaz se pridržujem pri držanju pestk za vsako izmed vas! No, jaz sem pa danes dala skozi prvi UZ odkar sem začela s Suprefactom. Nič kaj mi niso povedali, slišala sem samo, ko je rekla 2 folikla na enem jajčniku (kaj to zdaj pomeni, ne vem...), desnega pa itak ni... Skratka, od danes naprej se Suprefactu pridružujejo 3 ampule Menopurja, sledi ponovni UZ 20.10. Potem bomo pa videli kako naprej... A je katera tu, ki je tudi jemala Menopur? Kakšno je kaj počutje ob tem? Držte se vse skupaj, mislim na vas...in upam ter čakam na kakšne dobre novice danes tu gor...!
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:29:31
|
|
|
|
energija80
|
Meni so delali 5 dan, tako da jaz žal nimam nobene fore Aqua držim pesti
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:38:09
|
|
|
|
majalina
|
maja V, tudi meni na prvem ultrazvoku niso nič povedali. samo zdravnik se je s sestro nekaj pogovarjal... jst sem imela suprefact in puregon, tako, da ti zal ne morem pomagat :-(
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:44:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja_V. No, jaz sem pa danes dala skozi prvi UZ odkar sem začela s Suprefactom. Nič kaj mi niso povedali, slišala sem samo, ko je rekla 2 folikla na enem jajčniku (kaj to zdaj pomeni, ne vem...), desnega pa itak ni... Skratka, od danes naprej se Suprefactu pridružujejo 3 ampule Menopurja, sledi ponovni UZ 20.10. Potem bomo pa videli kako naprej... A je katera tu, ki je tudi jemala Menopur? Kakšno je kaj počutje ob tem? Držte se vse skupaj, mislim na vas...in upam ter čakam na kakšne dobre novice danes tu gor...! Maja, na prvem UZ po jemanju Suprefacta je zelo pomembno, da se ti sluznica (endometrij) čisto stanjša, to v bistvu pomeni tudi začetek postopka. Če sluznica ne bi bila čisto stanjšana, bi ti podaljšali Suprefact. Glede na to, da si dobila Menopur pomeni, da je vse ok. Počutje ob Menopurju je različno od ženske do ženske, mene osebno je bolela glava pa kako naj rečem, pohota me je dajala je pa to res odvisno od vsake posameznice.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:44:24
|
|
|
|
latka
|
Močno, močno stiskam pesti za vsako izmed vas, ne obupat, le pozitivno razmišljat! Športnica, vem da ti bo uspelo!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:54:30
|
|
|
|
Maja_V.
|
hehe, če bi mene dajala pohota, mislim, da moj ne bi imel nič proti... ja, za endometrij sem slišala, ko je rekla, da je ok.... no, bomo videli kako bo... v glavnem še naprej špikanje in čakanje...
< Sporočilo je popravil Maja_V. -- 11.10.2010 11:55:03 >
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 11:55:12
|
|
|
|
športnica
|
babe moje, kot sem že sama vedela v soboto krvavitve niso pomenile nič dobrega. beta hcg imam 11,03 kar je po moje na meji da je clearblue včeraj sploh zaznal. jutri me čaka služba in novi zadatki. v tretji postopek pa ko me pokličejo, upam da čimprej punce, tako kot vedno ste res super za vsako posebej sem zelo hvaležna in mi veliko pomeni, da ste tu, ste mislile name in navijale. upam da vas čaka lepši rezultat. aqua, majalina, energija in amelia ....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 12:07:01
|
|
|
|
majalina
|
športnica, pošiljam ti šop objemov!!! žal mi je, ampak v tretje ziher bo!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 12:08:19
|
|
|
|
majalina
|
mismis, to pa nisem vedela. jaz sem v bistvu cel cas jemala suprefact, s tem, da so mi kasneje dodali se puregon. kaj vse se clovek tlele nauci...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 12:36:36
|
|
|
|
latka
|
Joj, pa ne no, same slabe novice, kaj se zdaj to dogaja, sploh ne vem kaj si naj mislim, vsem en velik !
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.10.2010 12:57:05
|
|
|
|
latka
|
Jaz se že v naprej bojim, da nam ne bi slučajno uspelo, ker se že sedaj med špikanjem ubadam s temi izcedki, ki nočejo nehat,tako da mislim da sploh ne bom imela redne M do UZ, pa boli me levi jajčnik!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ko otrok rišem_mKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (
29%)
okaram, česa ni lepo narisal (
2%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
2%)
narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (
3%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
64%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
1%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!