pokamoka -> RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI (5.10.2010 10:20:55)
|
Mavrica72... imaš ZS Menstruacijo naj bi dobila... hmmm... jaz sem si izračunala. Dan transferja je dan ovulacije in potem si izračunaš, glede na to, koliko dolge cikluse si imela. Jaz sem imela cikluse dolge 24 dni in sem dobila potem glede na to... to tečko sitno... Danes je potrjeno, da pri nama ne bo nič. Sem bila pri G... smo se tudi zmenili kaj in kako naprej. V januarju gremo spet na juriš... Upam, da nam uspe v drugo!!!! Bom pred punkcijo pila pivo (čeprav ga ne maram) in jedla jajca. Bom pač upoštevala vaše nasvete:) Trenutno me pa še vedno zeloooo boli zaradi te moje glupe endometrioze... jao, tega pa res nobeni ne privoščim. In te tablete ne primejo skoraj nič, pa magnezij pijem... in počivam... pa vseeno. Lahko pričakujem (glede na izkušnje iz prejšnjih M), da bo to trajalo še en teden... jao meni... ni mi všeč... Kalaxy... kako ti kaže??? Si dobro??? Waiting... zakaj si izgubila vse upanje???? Jaz ga nisem do zadnjega... je treba upati do konca in še malo naprej... res, verjemi... Olana... tudi v Postojni me niso vprašali, koliko mi jih ustavijo. Je rekel dr., no, tukaj bomo zdaj dva ujeli in ju ustavili, kajne??? In je bila zadeva rešena... Ne glede na to, da sva midva prvi postopek zaključila, vas bo spremljala, brala, držala pesti in navijala za vas. Pazite nase... resnično. Pa itak se še javim... lp
|
|
|
|