Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:01:36
|
|
|
|
mića
|
kalaxy to je to čestitam no pa sem zacoprala stvar ko sem rekla ce ne bo nobene nosečke več jaz sem pisala pušenjaku kdaj priblizno pride do vgnezditve in mi je napisal da je test lahko dejansko pozitiven ze po 5 dnevu od et tako da čestitam mirno in lepo nosečnost ti želim pokamonka jaz si na dan et zjutraj nisem dala ker so rekli da ne ko sem pa domov prišla pa normalno naprej tako da jaz na tvojem mestu nebi ne vem no
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:03:53
|
|
|
|
mića
|
aljonka kaksne str. ucinke si imela ker sem ze cist zmedena ne vem al je to od utrogestana al je kaj druzga
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:35:10
|
|
|
|
Aljonka
|
kalaxy ker naj bi se stopka v 10 dneh razgradila jaz mislim, da je to to za vsak slučaj pa ponovi čez kakšen dan testek! mića mela sem vrtoglavico pa rahlo slabost.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:43:29
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Bravo dekleta, ki ste včeraj imele punkcijo!! Naj se samo zdaj celice lepo oplodijo in da vas bo vse na dan ET počakal vsaj tisti eden pravi! Tiste, ki ste v postopku v MB; ste mogoče javile v MB, kdaj ste začele jemat KT ali pa to ni potrebno? Punkcijo ste imele pod anestezijo in kako dolgo ste ostale v bolnici? v MB ti dajo na izbiro ali želiš anestezijo ali ne. večina punc jo vzame, da smo mirne. zame je drugi postopek in nikoli nisem javila kdaj sem začela jemati KT. po punkciji poležiš 2 urci, če je vse OK, greš domov. po transferju pa po eni urci.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:49:13
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mića joj no pa kaj pa je zdej to kaj je ta mesec cisto mimo al kaj kaj ne bo nobene nosečke zdej sem pa ze cist depresivna dejte mi povedat ce ste mele kake stranske učinke po utrogestanu prosimmmmmmmmmmmmmm za vse drzim pesti in vam pošiljam ojla, jaz nobenih v prvi rundi, pa sem ga kr dolgo jemala. cca 5 tednov. enim se pa malce vrti. drži se
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:52:29
|
|
|
|
mapesi
|
aLJONKA mene tud ful želodec boli, na vsake tolk me preseka da se mi kar stemni. Ampak mene verjetn od ketanola-ne vem????
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:52:45
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka heej Se bom samo na hitro oglasila zdaj, ker imam eno vprašanje: Jaz sem imela včeraj punkcijo in zdaj si vstavljam prometrium (al kaj je že to:) In jutri imam transfer. Zjutraj. A si jaz vseeno lahko vstavim to tabletko zjutraj al ne??? Ker dr. mi ni rekel nič včeraj. Pa me zanima. Si jih pa moram vstavljati na osem ur, tak da... itak moram vzet to zjutraj in potem grem na pot. Hmm... ima katera kakšno idejo??? Hvala... pikapoka. nam v MB so rekli da lahko na dan transferja normalno vzameš utrogestan. nič ne vpliva na poseg.
< Sporočilo je popravil športnica -- 21.9.2010 19:53:04 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:55:22
|
|
|
|
kalaxy
|
Ne upam se preveč veselit, čeprav po drugi strani pa si mislim, da bi se mogla stopka ja že razgradit. Bo treba še mal počakat.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:59:13
|
|
|
|
športnica
|
kalaxy, no končno imamo eno nosečnico . si dobro odprla tole jesensko sezono za vse , ki smo v postopku. čestitke. sreča je verjetno nepopisna. loremi, jaz imam ta petek ultrazvok, držte pesti da folikli rastejo in bodo celice kvalitetne. upam da bo punkcija v nedeljo, da bo več miru in časa.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 19:59:20
|
|
|
|
mića
|
kalakxy a si mela kake znake men je ze dva dni slabo v krizu me boli joške pa tud pogledat ne smem zato sprasujem kake str.ucinke majo utrogestani k ne vem kaj naj si mislim uh to bo še dolgih 7 dni
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 20:01:01
|
|
|
|
športnica
|
miča, sej bo. počasi. vse ob pravem trenutku. joj kok smo neučakane. upam, da bo tale jesen podirala rekorde. se mi zdi da nas je ogromno.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 20:11:36
|
|
|
|
kalaxy
|
Jaz bom še kar malo počakala preden se veselim, ker se bojim, da vseno ni še kaj vpliva od stopke. Drugače pa nimam nobenih znakov, joške me ne bolijo sam mal so bolj polne. No danes imam že cel dan glavobol. Že 4. dan sem imela hude krče, sedaj se je to umirilo. Mal me še dol tišči. Napihnjena in zaprta sem ful. Tečna pa ko strela. V glavnem upam na najboljše in še mal čakam.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 20:34:31
|
|
|
|
jona klara
|
športnica- srečno!!! navijam zelooo!! tudi za vse ostale punce!!!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 20:39:33
|
|
|
|
špica84
|
Kalaxy čestitke za plusek Športnica navijam fulll močno
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 20:44:42
|
|
|
|
spominčica
|
Na hitrico javljam, da grem jutri po špikice in optimistično v 4. poskus...upam, da tudi zadnji. Srečno vsem, ki čakate pluse, punkcije, transferje, ....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 20:52:10
|
|
|
|
Barbara31
|
kalaxy... čestitke upam da je to to...iz srca ti privoščim. Ana Banana... ti pa kar lepo še tabletke jemli, ker nikoli ne veš... mogoče pa je le to tp. Naj še jaz povem, da so se danes izcedki po večini umirili. In ker nisem več zdržala sem šla po test za nosečnost. Ta je pokazal rahel ampak res zelo rahel +. Jutri zjutraj bom test ponovila in upala samo na najboljše. Kakšna možnost pa je, da je test lahko pokvarjen? Pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 20:57:01
|
|
|
|
špica84
|
Barbara meni je 10 dan pokazal baby chech rahel plusek.Naslednji dan pa je bil plus za cbju tok očiten da si ga lohk z letala videl. Čestitam zjutraj pa le ponovi test
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 21:27:06
|
|
|
|
športnica
|
jona klara in špica itak da bosta navijale. weeeehoooooo računam na vaju drage moje. tole kar sm začela morm dokončat. hehe. nikol ne bom pozabila s kom sem bila v prvi rundi skupaj in smo se bodrili.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 21:30:04
|
|
|
|
špica84
|
Ja seveda zate še posebej,ker sva bile prvič v tem :),da se mi kmalu pridružiš na onem koncu
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 21:52:58
|
|
|
|
drejčy
|
Barbara pa še nedolgo nazaj si bila tako pesimistična.Vidiš, sem ti napisala da upanje zadnje umre.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 21:59:40
|
|
|
|
Stormy
|
[color=#000000 size=3]Živjo punce! Nekje na sredini se vam pridružujem tud jaz. Da nam bo vsem lažje. Tukaj sem vam v spodbudo in podporo, sama mam namreč s tem velik izkušenj. Po štirih letih upanja in razočaranj nama je s pomočjo IVF-a le uspelo. Dobila sva malega razgrajača, ki je danes star mal več kot dve leti. Zdaj pa vsi skupaj upamo, da bo mali navihanček dobil bratca al pa sestrico. Jutri imam spet UZ, upam da zadnjega. Nekaj foliklov je. Barbara….uuuu, dober znak, zjutraj bo pa še boljši Kalaxy… nič bat, znaki so super…pri men je blo isto….joške bolj malo bolele, pa en dan sem mela tak glavobol, pol pa nič več…prvi dan, ko bi morala bit menstruacija, sem pa že začela počasi čutit drugačne znake. Loremi….vidim, da si ti »in charge« za seznamčke…če me boš dala gor, bo super
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 21.9.2010 22:13:45
|
|
|
|
mavrica72
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka heej Se bom samo na hitro oglasila zdaj, ker imam eno vprašanje: Jaz sem imela včeraj punkcijo in zdaj si vstavljam prometrium (al kaj je že to:) In jutri imam transfer. Zjutraj. A si jaz vseeno lahko vstavim to tabletko zjutraj al ne??? Ker dr. mi ni rekel nič včeraj. Pa me zanima. Si jih pa moram vstavljati na osem ur, tak da... itak moram vzet to zjutraj in potem grem na pot. Hmm... ima katera kakšno idejo??? Hvala... Jaz sem si vedno zjutraj na dan ET vstavila prometrium, če to ne bi bilo v redu, bi mi sigurno dr. že kdaj to rekel, ker se tako vidi ko je vse belo . Tako da, jaz ti svetujem da ga vzemi zjutraj, sploh ker si v Postojni. ana banana - jaz sem ga vedno jemala do konca kljub začetni krvavitvi (ravno takrat je bil celo test pozitiven) kalaxy, barbara31 - čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.9.2010 7:17:19
|
|
|
|
waiting
|
da se se jaz javim iz bolnisnice... Bolecine v trebuhu so bile posledica hiperstimulacije, danes sem ze veliko bolje in upam, da bom sla lahko domv. Drugace pa drzim pesti za vse, da bi nam tokrat uspelo
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.9.2010 7:17:24
|
|
|
|
kalaxy
|
Dobro jutro, Barbara čestitam, to je to. Jaz sem danes na 9. dan in 14. dan po stopki še enkrat nardila baby check in je bla še bolj intenzivna. Jutri na 10. dan nardim Clear Blue in bomo vidli kaj bo rekel.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 22.9.2010 7:23:48
|
|
|
|
waiting
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy Dobro jutro, Barbara čestitam, to je to. Jaz sem danes na 9. dan in 14. dan po stopki še enkrat nardila baby check in je bla še bolj intenzivna. Jutri na 10. dan nardim Clear Blue in bomo vidli kaj bo rekel. Super, cestitke. Sedaj pa samo uzivaj vseh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?