Meter (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Igre, izštevanke, pesmice...

Sporočilo

kakadoo -> Meter (19.8.2010 10:33:59)

Mene pa zanima kje bi se dalo dobit tak meter... zdj ne vem... vrjetn iz kartona, papirja..., ki ga nalepiš na steno in potem lahko otroka zmeriš kolk je visok, obenem pa lahko nanj napišeš datum in velikost.

Vidla sem da imajo v pikapolonici takega iz blaga, kjer na ježka premikaš tisti označevalec (kolikor je pač otrok visok), nimaš pa variante da gor kaj zapišeš...
Bi bila zelo vesela za to info [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

alda -> RE: Meter (19.8.2010 12:50:50)

Vem da ga imajo v tovarniški trgovini Fructala in ga lahk kar vzameš. Bom dans pop. šla mal po Ajdovšni pa ga vzamem!

Sonček in poletje -> RE: Meter (19.8.2010 18:30:33)

Jaz sem dobila meter zraven Moj prvi album. In je iz papirja/kartona in je ob strani lepo narejeno, da lahko zdraven napišeš datum ob katerem je otrok dosegel goločeno višino. Vparšaj v kakšnji knjigarni, mogoče se ga da dobiti ločeno.

Anonimen -> RE: Meter (19.8.2010 20:37:57)

Men ga je mami kupila za tamalo neki časa nazaj v Lidlu ... je pa lesen in prav srčkan.

pelin -> RE: Meter (30.8.2010 22:40:48)

Meter se da tudi fino naredit doma...ni nič težko...rabiš pač material, ki ti je všeč...lahko je navadna lepenka, ali pa karton, lahko je lesen...meni je všeč tudi to, da lahko nanj nalepiš tudi fotografije in razne okraske in je vse skupaj potem lušten spomin...

alda -> RE: Meter (3.9.2010 16:21:04)

kakadoo: a ste dobili meter?

Stran: [1]