|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 8:37:09   
india
Pozabiti, da te je nekdo varal, je nemogoče, oprostit tudi.
Da bi s tem, da potem jaz prevaram partnerja, prizadela njega, se mi zdi bedasto in nepošteno do sebe, saj varanje ne pomeni drugega kot laganje. Delala bi dejansko prosti sebi in predsem sebe bi potisnila v zelo slab položaj.
Maščevanje izzove novo maščevanje in potem ni konca neumnostim. Zato, č ene moreš mirno preko tega, je pač treba razčistit enkrat za vselej in it narazen. Če pa ne zmoreš, pa je bolje tako trpet kot delat bedaka iz sebe.

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 13:18:41   
Pupica
Maščevanje boli tudi osebo ki maščuje.
In ponavadi se vse maščuje, vsaj do sedaj kar poznam osebkov in primerkov, ki so to počeli, ni bil še nihče bolj srečen zaradi tega, kvečjemu bolj nesrečen, zagrnjen in obremenjen z preteklostjo.
tako da (upam!) bi se odpovedala maščevanju, če ne zarad drugega vsaj zaradi otroka, ker vem, da ga ima hčerka rada, on njo, in ker želim, da odrašča z nama!Z obema!In da ima očeta in mamo.
Ker če bi se maščevala, bi se posledično maščevala tudi svoji hčerki, to mi pa niti malo ni moj namen!

Prej sem bila drugega mnenja.Priznam.Moje geslo je bilo milo za žajfo!Duplo!!
Pa sme vidla eno punčaro, ki se je podala v vode maščevanja.In videla kako trpi.Kaj vse dela v obupu, da bi nekoga drugega prizadela.izgubila je samospoštovanje do sebe, dobila je posmeh drugih. Ob vsem pa je najbolj prikrajšala svojega otroka.
In to mi je dalo mnisliti, da ne bi z maščevanjem niti slučajno prizadela očeta pač pa najbolj otroka, ki bi odraščal brez očeta.Ker vloga očeta in moža je različna.Nekdo ki osebi ni dober mož, je pač otroku še vedno dober oče.In to mi je sedaj sveto!

amen:angel:

8)

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 13:25:23   
mamsi
Jaz svojemu že zdaj govorim, naj mi pove, ko do mene ne bo več čutil, tako kot treba, ali pa bo vzljubil drugo. Rečem mu, RAZUMEM, DA SE TEGA NE DA KONTROLIRAT IN DA IMAŠ NEKOGA RAD, MENE PA NE VEČ, TU NIMAŠ KAJ DOSTI POMAGAT. AMPAK, ČE SE TO ZGODI, SI PA LAHKO DO MENE ODKRIT, ZATO DA MI NE KRATIŠ DRAGOCENEGA ČASA, MED TEM, KO SVOJEGA PRIJETNO KORISTIŠ ZA DRUGO ŽENSKO.

Samo to, in če se bo kdaj zaljubil v drugo ali pa me z njo varal, mu bom rekla HVALA ZA ČUDOVITE SKUPNE TRENUTKE IN ADIJO.

Otroka bo pa videl brez sodišč, iz hiše bo pa on šel:)-:)-:)-. Midva sva vse že zmenjena, če se to zgodi. Kaj veš, fino se je tut o teh stvareh že prej pogovarjat s partnerjem. Jaz sem bivšo 9 letno zvezo enkrat že prekinila, pa nisva na bojni nogi, lahko mirno prekinem tudi to, če me dragi ne bo več ljubil. V kolikor ni več obojestransko, je dosti večje trpljenje v odnosu, kot pa če se normalno razideš.;)

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 13:42:03   
Pupica
Ja dobro se je pogovarjat o tem mamsi, midva z bivšim sva bila vse zmenjena, kako in kaj. Ko pa je do tega prišlo, sme jaz pobrala šila in kopita in šla.Pa še vse sem mu pustila.Njegova mamica pa še sedaj govori da sem mu vse pobrala:( s tem da sem vzela le svoje stvari+kar so mi starši kupil.Vsa oprema,vse ostalo mu je ostalo:grrr: sem pa presrečna, da sem se znebila vsaj take tašče. :bravo::bravo::bravo:

Aja zmenjena sva bila fifty:fifty :ups:
Sva pa ostala še vedno prijatelja, kar pa njegova mama še vedno ne ve:zmeden:

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 14:56:55   
mamsi
Ja, pupica, bi pa še taščo dala na fifti fifti, pa bi bilo za zmer rešeno :)-:)-:)-.

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 15:00:57   
Pupica
he he:)-:)-:)-:)-:)-
Ma nimam jaz časa se z takimi budleštinam ukvarjat...sam še smejem se lahko:)-:)-:)-:)-:pujs:

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 15:37:34   
kofetek2010
in ene :racka: rabjo 10 let, da ugotovijo kakšno škodo so naredile svojim otrokom s svojim nagajanjem možu, ki je želel bit bivši :(

škoda otrok :( o bolanih babah pa itak ni za zgubljat besed 8)

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   MAŠČEVANJE MOŽU
26.7.2005 21:51:28   
zoya_
Ja te kokoši, ki kao hočejo zagrenit življenje bivšim, so res samo za poslat nekam :grrr: Potem pa tle najbolj otroci trpijo, ker ena koza gleda smao na svojo rit in kako bi se maščevala. Samo je pa pol tko, da se ji pa postopoma vse vrne in pol je šele hudič ;)

(odgovor članu nesrečna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?