|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: o tej sosedje---pomoč
20.8.2010 11:54:08   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

že res da mam jaz perilo preh stano. ampak četudi ga imam je vseeno prehod do mojih vrat in če hočejo sosedi mimo do mene grejo vseeno lahko... sej nisem rekla da morejo jih dat stran a,pak ko bo jih vsaj tko lepo zložli ob steno da grem jaz lahko mimo... mene nebi motlo da jih imajo če bi lepo bli na svojem mestu in bi jaz lahko sla mimo..vsako krat ko grem se mi otrok tam spotakne in pade ker jih pohodi...pa smrdijo..ko bi vsaj disale da nebi cel blok tko zasmrdelo bi blo superr... zaradi mene jih imajo lahko nad vrati obesene al pa kjer čjo sam ta smrad...
konjiček pa je.. hmm temu mi tko rečemo.. zelezno stojalo za susit je to...

Ma zacni gnjavit upravnika.  Ce to ne zaleze - na preverjeno.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.8.2010 12:22:31   
tažana
Evo te čisto razumem, da smrdi in da se ni prijetno spotikat ob čevlje, tudi jaz bi bila vsa pikasta, če bi pri nas na hodniku imeli tako. Ampak dokler ti sušiš na hodniku (tudi če nikogar ne oviraš s tem) ne moreš doseči nič. Vsi uporabljate skupne prostore. Ali se zmenite za vse enako ali pa vsak po svoje.

Seveda pa lahko začneš nagajat (zavezovat vezalke, prašek...) Samo da ne boš čez 1 mesec pisala, da ti žehto špricajo z nečim user posted image . In vrjemi takrat bo težje nehat, kot sedaj dol požret user posted image . Žal ampak to so blokovske radosti.
Veliko dobre volje ti želim.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.8.2010 12:23:35   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

že res da mam jaz perilo preh stano. ampak četudi ga imam je vseeno prehod do mojih vrat in če hočejo sosedi mimo do mene grejo vseeno lahko... sej nisem rekla da morejo jih dat stran a,pak ko bo jih vsaj tko lepo zložli ob steno da grem jaz lahko mimo... mene nebi motlo da jih imajo če bi lepo bli na svojem mestu in bi jaz lahko sla mimo..vsako krat ko grem se mi otrok tam spotakne in pade ker jih pohodi...pa smrdijo..ko bi vsaj disale da nebi cel blok tko zasmrdelo bi blo superr... zaradi mene jih imajo lahko nad vrati obesene al pa kjer čjo sam ta smrad...

Na preverjeno!? tam se bodo tudi sigurno ob tvojo žehto spotaknili user posted image .

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.8.2010 12:28:59   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Na preverjeno!? tam se bodo tudi sigurno ob tvojo žehto spotaknili user posted image .

jaz bi raje Marjana Jermana poklicala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.8.2010 12:29:51   
ThinkPink
Moj je enkrat prišel s teka in ker je imel blatne čevlje, jaz pa sem ravno pomila tla, sem mu rekla, naj jih pusti pred vrati in jih bom malo kasneje dala noter in očistila. Pa sva jih pozabila pred vrati čez noč, drugo jutro pa jih več ni bilo. Videla sem jih v kesonu za smeti. Temu se reče strogi sosedi !!!! :)) Sicer ne vem katera podlasica je to bila, ker na hodniku so vsi svinjsko prijazni.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.8.2010 12:59:13   
maktub
ojoj ..a kr v smeti.. ja no jaz se kaj takega nebi upala nardit ... pa tudi njihovi sini so fajn znani po raznih ustrahovanjih z noži po mestu,tko da nebi res rada kaj takega doživela... strah me je...
ja no meni pa ni isto..... ker tudi oni susijo po celeeeeemm bloku v vsakem stuku imajo perilo,svojem, pritličnem in pred hiso pred nasim oknom kleti.. pa za cunje me mala brigaaa....
noo upam da bo ta vikend uspesen.. am dvomim..ker že za poroko ko smo jih prosli da se to sppavi noter, da se te cunje umakne ker me bo fotograf slikaru smo jim 4x mogli rečttt... dokelr nisem popizdlaaa!

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.8.2010 13:30:20   
Misek

ojoj ..a kr v smeti.. ja no jaz se kaj takega nebi upala nardit ... pa tudi njihovi sini so fajn znani po raznih ustrahovanjih z noži po mestu,tko da nebi res rada kaj takega doživela... strah me je...
ja no meni pa ni isto..... ker tudi oni susijo po celeeeeemm bloku v vsakem stuku imajo perilo,svojem, pritličnem in pred hiso pred nasim oknom kleti.. pa za cunje me mala brigaaa....
noo upam da bo ta vikend uspesen.. am dvomim..ker že za poroko ko smo jih prosli da se to sppavi noter, da se te cunje umakne ker me bo fotograf slikaru smo jim 4x mogli rečttt... dokelr nisem popizdlaaa!

Poslusaj.. ce je to najvecji problem, ki ga imas - si srecna zenska. Naslednjic ko bos sla mimo cevljev se spomni kako mora sele njim doma smrdet pa se nasmej ;  ko srecas soseda se spomni kako so njegove gate visele pred tvojo kletjo , pa se zopet nasmej... itn... zivljenje bo zagotovo lazje.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.8.2010 13:31:13   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Dolgcas ne bi bilo user posted image  

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.8.2010 14:04:11   
uršula83
Sto ljudi, sto čudi...
v bloku je res težko najt skupen jezik, zmr se nek zatakne user posted image
Najbul elegantn je ignorirat in sebe prepričat da te ne moti, ker ko se začne NI KONCA; vedno je neki.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.8.2010 14:32:06   
srki
Jest pa dvomim, da od njihovih čevljem smrdi tudi vaše perilo. Če bi ležalo direkt na čevljih-OK, to bi še rekla, da se navzame vonja. Sam če se ti perilo tako hitro pusuši, ne vem no, menim da ne.

Predlagaj jim, naj si kupijo kak regal, ki se zapre.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.8.2010 14:40:01   
Andromeda
Še najbolje bi pa blo, da na zboru stanoavalcev oz. etažnih lastnikov sprejmete hišno pravilo, da se v skupnih prostorih NE pušča nobenih stvari, sicer kot je že ena prej napisala, se organizira odvoz smeti, plača pa naj vse skuapj tisti, ki pušča svinjarijo po hodnikih.
Ja, blokovske radosti so klasa zase! Tud jst sm že poživinila, ker smo se vselili v novogradnjo, ker pa se ni prodalo 2/3 stanovanj, se jih je odstopilo občini za neprofitni najem...Prej smo bili mirna soseska, vse lepo in prav, ampak kaj, ko ti vselijo modela, ki meče smeti skozi okno na dvorišče, ker drugače jih ne zna pospravit in ko opozoriš človeka, ki kadi po hodniku na protikadilski zakon in ti samo sikne nazaj, da njemu nihče ne bo govoril kje naj ne kadi, si povsem nemočen. Še dobro, da je upravnik TAKOJ obvestil tele neprofitne, da naj ničesar ne puščajo na hodniku oz. skupnih prostorih, ker bi mel najbrž tud mi ciganarijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.8.2010 16:42:55   
tehnofil
...ideje so mi vseč:) vezanje vezalk , srbeči praski, pa kanta za smeti...

Srbeči prašek boš dobila v svoje perilo. Skratka nagajanje se ti bo povrnilo. 6+10 krat user posted image

Drugače pa, ja, problem. user posted image Samo z nagajanjem boš situacijo samo poslabšala, z lepim načinom pa ostaja možnost rešitve vsaj odprto.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.8.2010 19:47:03   
Zamima
ojej kire primerjave - če sušiš cunje to vendar diši po meščalcu
če imaš zunaj nastavljene prešvicane šuhe - smrdi.

kaj tukaj ni jasno user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.8.2010 21:08:36   
Zamima
*mehčalcu se pardoniram user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?