Maxica -> Fotografiranje poroke.... kdaj? (25.7.2005 19:45:35)
|
Naju je fotografiral očetov prijatelj, sicer profesionalni fotograf, tako da smo imeli malo "popusta";) pri vsem tem, ampak prišel je pa že kar dopoldne k nam in bil z nami do večerne zabave. Je pa tako-če bi ga morala najeti in plačati, bi mu verjetno rekla, naj pride šele na civilno poroko. Sedaj imajo ljudje več ali manj digitalne fotoaparate in pri nas je skoraj vsak drugi svat fotografiral še s svojim fotoaparatom, tako da sva na koncu koncev dobila še ogromno drugih CDjev z najinimi fotografijami. Fajn je pa le imeti nekaj tistih uradnih fotografij, poslikanih s strani profesionalca, saj veš, da bodo zihr ok. Pa še en nasvet vsem bodočim fotografiranim mladoporočencem (mi ga je dala prijateljica na moj poročni dan in ga posredujem naprej:) ): glede na to, da vaju takrat fotografira več "fotografov", se kaj rado zgodi, da potem vsak od vaju gleda v svojo stran. Tako da smo se mi potem kr dogovorili, da midva gledava samo profesionalnega fotografa, da zihr gledava v isto smer.:bravo:
|
|
|
|