izcedek iz nožnice (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> izcedek iz nožnice (18.8.2010 9:16:43)

Že nekaj časa opažam, da imam iz nožnice izcedek (zelo malo) in ta reč je zelo,  zelo neprijetna, ker ga sama zavoham in me zelo moti.
Je imela katera od vas tak problem in kako ga je rešila.
hvala in LP

mamamajča -> RE: izcedek iz nožnice (18.8.2010 11:36:23)

Ja. Neprijetno je, moteče.

Kupi si ščitnike perila, pa potrudi se nosit čimbolj naravne materiale. In pojdi h ginekologu, boš dobila canesten. Ene take vaginalne tablete (najbrž), ki pa pomagajo pri teh vnetjih.

tecnobica -> RE: izcedek iz nožnice (18.8.2010 19:39:23)

Canesten se dobi tudi brez recepta.

Sama sem si kupila nožnične kaspule gynophilus od dr. Gorkiča. Dobiš v lekarni. en teden si daš v nožnico po eno kapsulo zjutraj in zvečer. Meni se je stanje izboljšalo.

punci -> RE: izcedek iz nožnice (19.8.2010 7:19:28)

jaz se s tem borim že 3 mesece, sploh se ne morem znebit. Da o tem kakšen vonj je med [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] raje ne govorim. Sprobala vse Canesten, sprememnila prehrano, še ene druge vaginalne globule - terapija 7 večerov si jih daješ v nožnico, jogurt na tampon pa ponoči noetr, potem bombažno perilo pa nič tangic pa ajej svašta sem sprobala pa se ne morem znebit. Se umiri za kaki dan dva pol pa spet ovo na novo

Senčka -> RE: izcedek iz nožnice (19.8.2010 7:40:55)

Imela sem gljivično vnetje skoraj pol leta. Pomagala mi je edino vaginalna krema Vitagyn C od Gorkiča.

mamamajča -> RE: izcedek iz nožnice (19.8.2010 11:23:16)

saj zato pa boljše, če gre do ginekologa, da ne bo sama stran metala denar za nekaj, kar ji na koncu sploh ne bo pomagalo

lananai -> RE: izcedek iz nožnice (19.8.2010 11:26:06)

Če je vnetje, opusti mehčalec. Ta tudi včasih "nagaja".

Stran: [1]