sanasan -> RE: 16-mesečnik pri psihologu (18.8.2010 11:37:43)
|
no, upam, da bo vse ok in podobno kot je bilo pri nas. naša je, kot sem napisala zelo pozno shodila, plaziti in kobacati se je začela šele, ko je že shodila. aja, ko je pa shodila, ni praktično nič padala ali lovila ravnotežje[sm=smiley1.gif]...se pa ne spomnim, kdaj in kako se je iz ležečega spravila v sedeč položaj[sm=zmeden.gif] ja, pa tehniko drajsanja po riti je obvladala v nulo[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] ko je prišla v vrtec s 15m (sicer najmlajša), edina ni hodila...ko je shodila, so ji pa v vtrcu morali kar ploskati, da se ni pustila samo nosit in pomagat [sm=smiley36.gif] je pa nato vso motoriko izredno hitro 'nadoknadila' in jih veliko nato tudi 'prehitela'... sedaj je ena izredno dobra skoraj 6letna športnica (zanimajo jo vsi športi in ji gre vse zelo dobro od rok oz. nog[sm=smiley1.gif]) evo, sem ti tole našo zgodbico napisala za pogum in vam želim, da bo vse ok.!!![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] drugače pa še moja zgodba: ob rojstvu sem imela hudo možgansko krvavitev in sem bila po eni strani telesa hroma...s posebnimi vajami, handlingom, terapijami sem po cca. 1 letu nadoknadila in se mi sedaj praktično nič ne pozna razen rahlo, ko delam stojo izgleda kot da desne roke nimam čisto iztegnjene
|
|
|
|