2violina -> RE: Šmartinsko jezero (18.8.2010 12:50:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: 2violina IZVIRNO SPOROČILO: zivepo če greš okol in okol jezera pomeni da boš šla po glavni cesti in se cca eno uro vmes ne vidi jezero dol. To ti ne dam prav. Mi smo bili letos za prvega maja in prehodili celotno obalo tik ob jezeru. Kot sem napisala sicer je večji del neujejen in smo imeli nekaj težav a je šlo. Peš namreč z vozičkom ali kolesom pa ne gre tik ob obali. odvisno če želiš hodit po privat parcelah in v blatu, močvirju kjer seveda ni poti/ceste/potke. če pa želiš po urejeni poti pa pač greš po glavni cesti. Vsi deli poti so bili prehojeni in tudi tisti dan nismo bili edini pohodniki, ki smo ga prehodili. Je pa samo na enem kraju zaprt z ograji privat zemljišča in tam smo morali cca 500 m višje mimo ene kmetije. Tako, da pot je le urejena ni. Moje osebno mnenje je, da je prava škoda, da so na ostal del jezera pozabili. Morali bi narediti ena dva mostička čez močvirnat del. Mi smo res imeli srečo, da je bilo pred tem sušno obdobje in je kar šlo. Mi ni žal, da smo riliokoli, čeprav je ena oseba rekla, da je enkrat več kot dovolj (glede urejenosti ostalega dela)
|
|
|
|