lakota (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Nani-nani -> lakota (25.7.2005 15:14:07)

Naš tamali je začel pri osmih meseceih spet jesti ponoči. Pri treh mesecih in pol je že spal celo noč. Včasih, to je bilo ponavadi enkrat na mesec, ga je za par dni pičilo, da je jedel ponoči. Sedaj pa zvečer noče flaške, tako, da jema na žlico čokolino ali kako drugo kašico. Večerja je nekje med 20 in 21 uro. Zaspi, in potem tam nekje ob pol dveh do pol treh lakota. Ga nahranimo in si mislim zaj pa bo mir. Ura nekje 5 ali 6 malček je spet lačen. Kaj je za storiti, da se bo najedel. Čez dan je večrat in malo.
Drugi čez dan zdržijo tri ali štiri ure, on more jesti zadnjo na tri ure, drugače je že ogenj v strehi. Najbolj pa me moti to, da noče čaja, ne soka, ne vode, zato se sprašujem mogoče je žejen in zato pije toliko mleka ponoči. Jema Hipp2, probala sem včeraj Mullerjevo 3, pa ni nič pomagalo.

leah -> lakota (27.7.2005 19:48:50)

Ej pri moji je čisto isto.Je skorj od začetka že spala celo noč,zdej ga pa že en mesec sračka.se zvečer full naje,pa se ob 2 zbudi,poje 200ml mleka in zaspi do 5:((jaz bi pa tako spala.Aja stara je pa sedem mesecev:((...ej pojma nima kaj jih je pičilo....

Stran: [1]