nusi -> RE: mleko je, mleka ni (17.8.2010 22:45:12)
|
ti samo pristavljaj, pa nima veze al se ti zdi da teče ali ne. Glede nastavkov, js sm jih uporabljala skor cela dva meseca in enga lepga dneva je tamal zagrabu brez, prej pa ni hotel niti pod razno in ne boj seda se bo mali kaj manj redil in ni res, da boš imela kej manj mleka zarad tega, manj pa ga lahko imaš kadar premalo piješ ali premalo počivaš, ampak glede na to, da se dojenje šele vzpostavlja se je to pač zgodil - ne pomen zdej to, da bo skos tko, pazi nase, pa bo že ok. Naš se je z nastavki prvi mesec zredil 1200 g in drugi mesec malo manj kot 1700 g, mleka imamo pa za izvoz. Sem to tut jst tuki gor spraševala in so me punce pomirile, da ne bo nč narobe, plus moja patronažna, ki jih je tut sama morala uporabljat - pa menda ja ve kaj je prav in kaj ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Velikost nastavkov - men so bli ok avent normal, zato ker more bit dost velik, da potegne in bradavico in kolobar notr, ne sam bradavico, ker pol ne stimulira pravih delov dojke. Pa verjetno ne bo kr taprvič ko boš probala hotu brez pit, počaki par dni pa spet, enkrat bo že zagrabu nej se ti ne mudi.
|
|
|
|