Anonimen -> Fantazije (17.8.2010 14:24:49)
|
Pozdravljene, Imam neko "težavo", za katero sem prepričana, da nisem edina. Moje prijateljice so povečini še brez otrok, zato sploh ne bi razumele, nekomu pa bi to zaupala in mogoče bo še katera povedala svojo izkušnjo. Namreč, sem v 13. tednu nosečnosti in hormoni mi delajo na polno. Vse povsod vidim privlačne moške, ki mi mešajo glavo. Pa, da ne bo nesporazuma. Nisem taka, da bi varala, pa ne zaradi morale, ampak to enostavno ne bi bila jaz. Samo fantaziram o poljubih in dotikih in tudi ponoči imam vroče sanje. Včasih se kar nočem zbuditi, saj je noro lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Imam sicer čudovitega partnerja, ki je tudi čudovit oče najinemu prvorojencu, a me trenutno ne privlači toliko kot kdo drug. Raje živim med oblaki in v tem sem začela uživati. Pa, da ne bo pomote, nočem vaših obtoževanj, samo povedala sem kako čutim in tega ne morem spremeniti. Če pa katera želi, pa nam lahko podobno izkušnjo zaupa. Navsezadnje smo le pod vplivom divjajočih hormonov, ki vsaki na svoj način mešajo glave.
|
|
|
|