Katy78 -> RE: koliko obrokov (17.8.2010 13:53:14)
|
Jaz sem se kar po občutku ravnala. Ko sem videla, da je en obrok mleka popolnoma nadomestil z GH, sem šla počasi na drug obrok in potem tako naprej. Jaz sem najprej začela z riževo kašico zvečer, ki jo je takoj sprejel in je v manj kot 1 tednu nadomestil z njo mleko. Potem sem šla na kosilo, mleko je nadomestil v celoti nekje v 10 ali 14 dneh, potem sva šla na dopoldansko malico (sadje), tudi tukaj je v manj kot 14 dneh nadomestil mleko s sadjem. Potem sem pa kakšen mesec pustila tako kot je bilo, potem okoli 8. meseca ali malo čez sem začela z jogurti za pop. malico in je imel mleko le še za zajtrk in pa zvečer pred spanjem za pocrkljat, ker večerja je bila ml. kašica. Za zajtrk sem mu potem nekje okoli 9. meseca začela dajati kruh in kakšen namaz, saj sem videla, da je samo po mleku hitro lačen. Pač opazuj otroka, odvisno je, kako sprejema GH in kakšen jedec je. Moj npr. je GH zelo dobro sprejel in je bil oz. je še vedno bolj lačne sorte in nama je šlo res hitro. Jaz bi rekla da je fajn, da ima nekje okoli 10. meseca, ker gredo potem kmalu v vrtec/varstvo, vse obroke GH.
|
|
|
|