Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V kateri knjigarni šolske potrebščine 17.8.2010 13:15:46
|
|
|
|
*pepelka*
|
Ponavadi že v šoli oddamo naročilnico za prihodnje leto in to je to. Sem pa vidla, da knjigarne kar tekmujejo med sabo in ponujajo dodatne ugodnosti za akupe pri njih. npr. za 150€ dobiš potem še mobilni telefon, al pa kje kaj drugega Vsak pač po svoje
|
|
|
|
RE: V kateri knjigarni šolske potrebščine 17.8.2010 14:02:20
|
|
|
|
janjja
|
Kjerkoli vzameš, je ponudba zelo pestra. Jaz sem lenuh za tekanje v papirnico pa knjigarno pa semo tamo... tako da meni je zakon vse na enem mestu, torej knjige, del.zveski in potrebščine - po možnosti da pošljejo kar na dom, čeprav je pa sedaj to čakanje zoprno.
|
|
|
|
RE: V kateri knjigarni šolske potrebščine 17.8.2010 19:22:17
|
|
|
|
diva 4
|
Jaz kupim vse v DZS. Še pike na mercator kartico dobim in mislim ,da je bilo 20 ali 30% popusta.
|
|
|
|
RE: V kateri knjigarni šolske potrebščine 18.8.2010 10:39:24
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 Jaz kupim vse v DZS. Še pike na mercator kartico dobim in mislim ,da je bilo 20 ali 30% popusta. Isto, to naredim že junija in dobim 20% popust na vse potrebščine in 5 % na delovne zvezke. Super, to je to in smo cele počitnice brezskrbni!
|
RE: V kateri knjigarni šolske potrebščine 19.8.2010 9:08:22
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem tudi kupila v DZS konec junija s popustom.
|
|
|
|
RE: V kateri knjigarni šolske potrebščine 26.8.2010 16:02:57
|
|
|
|
mala zirafa
|
v dzs
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?