kepica -> Še en otrok... (25.7.2005 14:36:24)
|
Mehurčica,se podpišem pod tvoj post. Mene že kar nekaj časa mika,že kar sanjalo se mi je o dojenčkih pa sem jemala KT in sem z njimi vztrajala zaradi službe pa zaradi stanovanja in zaradi Nejca,ki je še premajhen(za moje pojme),da bi se odločila za še enega.In sem bila že čsit obupana,ker vedno nekaj vmes pride in ne upaš reskirat...Potem sva se pa z :love: včeraj dol usedla in pogovorila in ugotovila,da sploh ni to tako težko izvedljivo.Selimo se septembra,takrat mi tudi poteče pogodba o zaposlitvi (in dobro kaže,da me zaposlijo za nedoločen čas) pa Nejc tudi kar pridno raste... V glavnem,moram povedat,da sem danes kot ptiček na veji,ker sva se odločila,da greva čez 3 mesece v :kuza: V sredo sem vzela zadnji KT,še 3 :hudicek: počakam,potem pa v akcijo9nebesa Že komaj čakam. Sploh ne morem verjet,kako lepo obdobje me spet čaka. Tebi mehurčica pa želim,da bi te tudi kmalu doletela taka sreča.Držim pesti zate oz.za tvojo družinico,da boste kmalu v pričakovanju še enega:duda: Lep dan ti želim lp kepica
|
|
|
|