Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 20:22:40
|
|
|
|
ledenaa
|
Če že koga prijavljaš ne dajaj repa me dnoge ,ampak se predstavi z imenom in priimkom Se pa pritožiš vodstvu bolnišnice/zdr. doma. če si iz tega kraja,pa še tukaj: http://www.drmed.org/pritozni_sistem/index.htm
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 20:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Informacijska pooblaščenka ni pravi naslov?
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 20:53:27
|
|
|
|
katjes
|
Lahko kontaktiraš Informacijsko pooblaščenko - preko elektronske pošte: http://www.ip-rs.si/kazalo-kontakt-iskalnik/kontakt/
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 20:57:07
|
|
|
|
lananai
|
ledena, že večkrat sem tuki brala tvoje pikre odgovore. A ne dobiš dost ljubezni doma al kaj?
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 21:04:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai ledena, že večkrat sem tuki brala tvoje pikre odgovore. A ne dobiš dost ljubezni doma al kaj? [/quote saj pa je čisto realno odgovorila. Resda ni bilo in in vmes, ampak informacijo si pa dobila, mar ne?
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 21:28:15
|
|
|
|
Rožica I
|
Kot so že punce prejle napisale, lahko kontaktiraš Informacijsko pooblaščenko. Poleg tega pa ima vsak pravico do anonimne prijave. In povsem nelogično, da ti nekdo da tak predlog (ala Ledena), medtem ko ti ta isti nasvet napiše pod svojim nickom .
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 21:58:31
|
|
|
|
Lun1ca
|
Verjetno je misla z imenom in priimkom tam ko se boš pritožla, da boš pač več dosegla.. Drugače so ti pa ostale že dale vse informacije veliko uspega!
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 16.8.2010 23:27:23
|
|
|
|
luan
|
Absolutno lahko prijaviš anonimno, vendar pa kakšen hud postopek ne bo stekel, ker je potrebno določene zadeve tudi dokazati in navadno se vpleteni soočijo.Tako, da če želiš imeti konkretne rezultate prijavi pod polnim imenom in priimkom in malo osvetli zadevo.
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 17.8.2010 8:33:03
|
|
|
|
lananai
|
Hvala vsem.
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 17.8.2010 9:04:17
|
|
|
|
anabanana
|
Jaz bi takšen primer brez oklevanja prijavila in se na veliko podpisala spodaj! Drugače ne boš dosegla nič - milsim anonimno, ne bo se dalo preveriti. Jaz pa zadnje cajte sumim, da ena moja znanka, ki ima vpogled, govori okoli o stanju na mojem računu. Če ugotovim, da je to res bo ostala brez službe, brez pardona!!! Mater kako me take stvari !!!
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 17.8.2010 9:13:29
|
|
|
|
emma83
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Jaz pa zadnje cajte sumim, da ena moja znanka, ki ima vpogled, govori okoli o stanju na mojem računu. Če ugotovim, da je to res bo ostala brez službe, brez pardona!!! Če ta tvoja znanka dela v banki, se da vpogled v račune preveriti, ker se vsi dostopi beležijo v sistem.
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 17.8.2010 9:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekateri se pa res ne zavedajo službenega kodeksa! In povsem prav je, da so zato kaznovani. lananai, kar pogumno! Tako kot je ledenaa rekla (v njenem postu ne berem nič strupenega) Saj bodo tako ali tako vedeli, za katero osebo gre, zakaj bi se potem skrivala pod anonimnostjo? Ampak: če ne boš nič dosegla, zna biti potem lahko še huje.
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 17.8.2010 9:49:43
|
|
|
|
lananai
|
Nisem edina, o kateri se je govorilo naokrog, tako da lahko še skupaj stopimo... Zaenkrat se samo o možnostih zanimam. Vsekakor se strinjam, da mora biti krivec kaznovan.
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 18.8.2010 22:33:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai ledena, že večkrat sem tuki brala tvoje pikre odgovore. A ne dobiš dost ljubezni doma al kaj? drž se lananai in upam da ti uspe to v kar se boš podala
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 18.8.2010 22:41:31
|
|
|
|
ledenaa
|
lananai če komu kaj manjka je to tebi draga moja
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 19:44:40
|
|
|
|
Greenie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa lananai če komu kaj manjka je to tebi draga moja Ma dej no... Če si ti vsa ledena pa brez deca, ni treba bit do drugih nesramna al pa jim nasprotovat, da popolne družine ni ipd (tvoj post na dipo).
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 20:26:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a bo kaj? zarad đovane je cist dolgcas na RR
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 20:28:16
|
|
|
|
ledenaa
|
ja ja grenka imaš popolno družino ja in tudi ti si vsa popolna ja miska bo
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 20:29:15
|
|
|
|
Klemy82
|
Ma... eh, bv. Miš, na mini val prit!
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 20:32:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Ma... eh, bv. Miš, na mini val prit! a ress? sem ze hotla....cak, vidim ....oz. cutim na vodi, da bo.... sam nino odlozim, pa pir si odprem! comming.....!
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 20:33:27
|
|
|
|
ledenaa
|
|
|
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 20:34:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
.... pa na mrrhah mam seminarsko za napisat....bom jutr
|
|
RE: informacije prihajajo iz ambulante... 27.8.2010 20:39:47
|
|
|
|
Klemy82
|
miš, zs maš!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?