|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noži
25.3.2011 13:23:34   
Petscho
Obstaja velika razlika med keramičnimi noži, v trdoti, v čistoči materiala, v možnosti bruženja. Sam bi vsekakor predlagal Kyocera keramične nože, ki so narejeni skoraj iz 100% cirkonija, tisti iz supermarketov pa baje le kakih 60%. Imam dva Kyocerina keramična noža, ki sta mi tudi večkrat že padla po tleh, na tleh pa imam ploščice. Vse kar se je do sedaj zgodilo je, da se je enemu odlomila konica, ki pa so mi ga pri brušenju lepo obdelali in je sedaj kot nov. Pri normalni uporabi in hranjenju noža v stojalu dve leti nimaš kaj brusit. Jih je pa sedaj možno nabrusit tudi v Sloveniji (baje mora biti specialni diamantni brusilni trak). Večinoma uporabljam keramične, še posebej za sadje in zelenjavo zaradi oksidacije, za trše zadeve pa uporabljam kovinskega - KAI. http://www.xenon-forte.si/vec-o/nozih-kai.aspx

(odgovor članu svetlomodra)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: noži
26.3.2011 17:31:30   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: svetlomodra
po nasvetih iz te teme sem si kupila keramični nož in sem razočarana. po ene mesecu ni več tako zelo oster, pa še brusit se ga ne more, a kako? imam pač rada zelo ostre nože, kar keramični vsekakor niso.


Tema je sicer stara... ampak vseeno... katero znamko noza si pa kupila? Ker js mam moj keramicen noz ze skor dve leti, pa je ze vedno oster - zelo! Ravno zadnic je moj oce cebulo rezal in se je tako urezal da si je noht do koze dol potegnu.
Poleg tega mi je ze tud parkrat padu dol, pa je se popolnoma cel... je pa res, da imam na tleh topli pod in ne ploscic... mogoce je tut na tem kaj...

(odgovor članu svetlomodra)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: noži
28.3.2011 10:06:10   
kalbo
Ljudje imamo različne pojme, kako oster mora biti nož. Sam ne šljivim keramike. Imam tri nože, dva od teh sta fiskarsova, eden je pa mesarski kupljen v zadrugi.
En fiskarsov je kuharski, eden je malo manjši. Obvezna oprema predala z noži je pa klasičen brus in nož je treba pred vsako uporabo nabrusit, čene ni nič. Videt ne maram tumpastih nožev.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?