nika1 -> RE: Oktobrke 2010 II (24.8.2010 12:22:29)
|
Ojla ja vidim, da ima vsaka po malem svoje nosečniške tegobe, No moram priznati, da je moj možek večinoma zelo prijazno bitjece, tudi veliko pomag pri hiši, pri čiščenju... pospravljanju, no pa tudi jaz nisem kaj dosti tečna, začuda mi hormoni oz. razpoloženje ne niha preveč, pa ful razume, da sem čedalje bolj utrujena in mi še sam večkrat pravi pusti to pa pejt počivat.... Ja jaz tudi ne bi rada prezgodaj rodila, takoj pa se strinjam za datum 2 tedna pred rokom, to bi bilo idealno, sploh ker gin. pravi, da naš fantič ni majhen.. no pregled imam v čet, čeprav se tudi jaz danes počutim zelo slabo, noge me bolijo, pa vse me nekja dol tišči, sploh ko vstanem, tako da mi je ta služba že res prava muka, teško najdem pravi položaj za pisalno mizo... ja tudi naše dete se je malenkostno umirilo, no iz včeraj na danes je malo bolj tak len bi rekla, se javlja a ne tako intezivno... Ležalnik , pri prvi pupi se je super obnesel ,sem imela takega bolj osnovni model iz Toysrus-a , zdaj mi po pa kolegica enega malo boljšega posodila / da ima še naklone .../ , naša se je lepo zamotila v njem, je imela fajn pregled nad tem kaj se dogaja okoli nje... Mamamajča tudi z moje strani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image].....
|
|
|
|