Najki
|
Vceraj nisem imela casa za racunalnik. CTG je bil v redu, flat seveda, vrtel se je okoli 20, tamala je pa tako skakala, da njen utrip sploh ni imel normalne crte . Parkrat je celo izgubil signal, sem jo morala sama poiskat, pa je bil pulz na 186. Tamali je ze od vceraj brez vrocine, samo za vsak slucaj se vedno razgraja tu pri meni, zdejle ga prav trga. Mene je vceraj ful trebuh bolel, kot bi bila zaprta, zjutraj pa sem mislila, da mi bo nekaj pocilo, tiscalo me je na vse strani, prebava mi nekaj strajka Naslednji pregled mislim da 20., ce je to sreda. Tamali vsake pol minute krici mami, ce ga ne gledam kaj pocne. Zdejle mi bere obutega macka in tako tuli mami, da mi bo bobnic pocil . Se do sestih zdrzim, da pride dragi, pol lahko pa koncno malo oddremam. 3x mami vse najboljse Janu za prvi mesec . Jaz bi pa zacela malo priganjat ven, pa ze par dni nisem na moodu za , vse spika, napenja, neprespana itd. Ma se bom kar malo prisilila, me je kar groza, da bi se ta zamujala... Vceraj je prisla tasca obiskat vnucka, pa sem skocila v stacuno in koncno kupila dudice in ketnice za tamalo. Aja majhen nasvet za ketnice, ne jih vzet iz blaga, ker jih pogosto perete, ce se vam ne da dude odpenjat, pa ce so iz blaga, se ne susijo hitro in so sam problemi z njimi. roberta bos mela koncno vec casa za svojega pajacka pred prihodom drugega clana . missD kako pa ju dojis? oba hkrati ali enega za drugim ali vsakega ob svoji uri? ima vsak svojo dojko ali oba obe? M&A ter Zinchy cestitke za Leo in Maia Petra Cestitke se Mojcaya Caroline1 tamali lahko samo to naredi, da jo ven zbeza . Jaz v prvi nisem imela prav nobenih znakov, da se bo karkoli dogajalo... 8 Dni po roku nobenega popadka, nobenega cepa, nobene vode, nic odprta, se laznih popadkov ne, CTGji vsi flat, ko da misli mali not ostat . Pol pa naenkrat pravi popadki. Aja pa tisti dan sva ga nacrtno ven bezala in je ocitno pomagalo. MalaNeli za dragega. Moj bi tudi moral kardiologu, pa je prelen in si noce vzet casa. A odpremo novo temo kar pri dojenckih?
|