Najki -> RE: Oktobrke 2010 II (10.10.2010 16:43:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Najki hvala za spodbudne besede. Moram malo za žajbelj pobrskat, ker vem da ni ok če se predolgo namaka. Sta mi ga fanta poleti na morju nabrala, pa se sploh nisem spomnila na njega. Zajbelj si lahko naredis tudi sam in mocnejsi, pa ga samo grgras in izpljunes, ful razkuzuje grlo. V caju je pa bolje, da je blazji. Ja anju nameravam v PO, ce bom prisla do tja. Sej pravim da v KR pa sam z amnio pa zunanjimi obrati obsedajo. Vsak po svoje. Mali je dobil vrocino, je prisla do 38,5 pa se je oci odlocil za calpol, tako da ne vem, ce misli se rast al bo bolj prizanesljiva. Je pa prav poskocen mulcek in po pocutju ne zgleda bogi. Nisem se nic premaknila po hisi, mal me zgaga daje pa medenica je razstelana, da sem k totalni penzionist, pa nohte imam predolge za kopalnico ribat, jih moram prej skrajsat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ma ne da se mi... Prejle sem se ful zrevskala ko v ta hujsem PMSju, zgleda da mi danes nekaj narobe hodi.
|
|
|
|