anju -> RE: Oktobrke 2010 II (6.10.2010 11:59:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: missD Haha pokora, najprej tinaaleks v porodno pa potem k meni v sobo,mam se eno pojstlo frej, potem pride pa anju na obisk,ji odtece voda rodi,mene poslejo domov in dajo anju v mojo pojstlo. Pa se bosta potem s tinoaleks druzile hehehe. To pa bi bil scenarij. tole sem komi zdej prebrala:))) smo dobre za scenarije, realnost krojijo pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] :))) verjetno veste da se tole ni izšlo. missD pa gre domov s svojima micenima lušnima ... joj!! sej mi je blo malo nerodno, ma nisem ju upala prijet. pa niti ne vem če je prav... punce tako so miceni na začetku, sem prepričana da ste vse tako kot jaz to pozabile, joj! missD uživaj z njima vsak trenutek, saj tako hitro zrastejo. res sem vesela da sem vas uspela videt. sem ti rekla da so se spodi drli na kontroli kolkov, tam so cca 3m stari, ma si ne moreš mislit kako so že veliki:))) srečno doma! kar se mene tiče nič. kar se pamžka notri v meni tiče - srček je bil normalno, zdravniki so bli vsi zaposleni, babca mi je rekla, da bi itak sam ctg pogledali, nič spodi, ker še ni rok. in ker je srček bil normalno sem se pomirila da nisem spraševala naprej za uz. upam da sem se odločila prav... zdej moram pa pico delat, mamo bratranca ki pomaga očetu pri drvah danes in je jedec. potem vas preberem. naj računam na male velike novičke?
|
|
|
|