3x mami -> RE: Oktobrke 2010 II (30.9.2010 13:43:25)
|
ojla! tri dni sva z janom sama doma. tako da imam celo cas, da vam sledim [sm=bravo.gif] pixieM, lusen trebuscek [sm=bravo.gif] je pa res koncno zrasel. in ne skrbi, otrok bo cisto pravsnji, naj govorijo, kar hocejo. kolumbo, srecno jutri! pa veseljo crkljanje! missD, kar pridno pristavljaj in upam, da ti pri obeh stece! ja, ko se rodijo, so take male zabice. pa potem tako hitro zrasejo. ti jih slikaj, slikaj, slikaj, tako lepo je potem za nazaj gledat in se cudit... glede previjanja - ja, tam kar obrisejo z robckom in je. ti pa potem, da je bilo pred leti drugace (prvega sem rodila dobre 4leta nazaj) - takrat so vsakic uporabili eno tetra plenico. na enem koncu so jo zmocili in potem vse lepo umili, pa dali hladilno mazilo. zdaj zgleda, da sparajo s pranjem in s kremami. upam, da ti dajo tiste moltex plenice - ki so majhne in zelo fajn. drugace imajo neke bimbomio al nekaj takega, in so cisto prevelike, pretrde... eno prosnjo imam, ce se ti da. sem se sele doma spomnila, da tokrat nisem dobila nobenega paketa v porodnisnici. po navadi so dali eno tako kartonasto skatlo in noter kup enih vzorckov. jaz sem cisto pozabila nanjo. kaj lahko vprasas, ce to se dajo? in ce se jo da dobit - ce so takrat mogoce pozabili dat? vem, smotano, ampak marsikaj prav pride...
|
|
|
|