pixieM
|
Lepo pozdravljene! Jaz sem spet pozna, kot ponavadi . Če pa je tako fajn biti doma. Zjutraj se zbudim, poležavam dokler se mi da, potem grem malo na računalnik, ko opazim koliko je ura pa se zgražam sama nad sabo kako še nič nisem naredila!!! materinska šola - danes zaključujem . Čeprav se mi zdi, da ni bilo nič posebnega - razen ogleda porodne sobe. Se mi zdi, da so vsi zapiski že na internetu, oz. lahko najdeš vse podatke online. Je pa res, da v materinski šoli lahko kaj vprašaš, interneta pa ne moreš - razen na kakšnem forumu. Mah, danes je nega otroka in grem pogledat, če ne bo zanimivo pa pri prvem odmoru ''zgasnem''! Jutri zjutraj me čaka CTG, za katerega že zdaj držim pesti, da bo brez posebnosti in da bo vse ok!!! Ker še nisem pripravljena rodit, pa tudi dete še lahko počaka kakšen teden ali dva , mu prav nič ne bo škodilo. Sem pa danes razmišljala, kaj pa če se nama rodi punčka?! Od nuhalne naprej je bilo rečeno, da bo fantek in tudi jaz sem imela res močen občutek da bo fant. Potem pa recimo da rodim in mi rečejo: Čestitke imate punčko?! Jaz pomojem umrem od smeha . Aja, da se pohvalim (itak bom tudi sporočila, če se bo to dejansko tudi zgodilo ) - mene moj menda jutri pelje v trgovino oz. zlatarno, da naj si nekaj izberem, ker bi mi rad nekaj kupil za spomin na rojstvo... Sploh nisem mogla verjet ko mi je to danes omenil. Pa prav nič mu nisem rekla!!! Samo, da naj mi ne nosi rož v porodnišnico! Mislim, ok, en majhen šopek (max.3 rože), to pa naj bo vse - nisem ravno ljubitelj rož, pa še vse mi grejo v nos (alergija ). Nič, zdaj pa dovolj, ura bo 12, jaz spet nisem naredila nič!!! Tako, da se poslavljam, grem postoriti, kar se postoriti da, potem pa za štedilnik, da bomo imeli kaj za jest .
|