enea
|
spiham jeze?? Tako sem jezna, da bi koga na go*ec. In ja, v vednost vsem,... da preko bolhe pazite od koga kupujete, jaz sem se fajn nadrsala. No tako, v soboto je moj gledal na bolhi, kje je kakšen ugoden prenosni pc, in enega dobil za 160€, ki pa ni bil edini po taki ceni. Pa je klical in mož pravi, ja danes vam ne morem kaj dosti povedat ali so na zalogi ali ne, ker smo trg. v LJ in CE. No prav, pa kličem jaz v ponedeljek kako je sedaj s tem,pa mož pravi da jih trenutno ni na zalogi. Ok, me kliče frajer v četrtek,da ima mašino, ki je boljša in lepša od une iz oglasa, no prav, z mojim se odločiva da nam pa tistega pošlje. In glej, v petek je bil paket že tukaj in plačala sem 170€, ker ja je treba še poštnino plačat, in ko jaz odprem paket dobim noter pc, ki NI bil lepši, ko ga zalaufam, tudi NI bil boljši. Pa kličem frajerja že dva dni in se ne oglasi, in to iz 4 tel. št. Danes oz pol ure nazaj spet probamn klicat, in se oglasi ena ženska, ki pravi da je tel in št kupila, in da nima nobene veze s tem, grrrrrrrrrrrr,........... mater sem jezna ku . No prav, hvala vsem, ki ste me brali, ma sem morala, tudi zavoljo ostalih, ki kupujete preko spleta oz bolhe, da se ne nadrsate kot smo se mi,...
|