Odstranitev krčnih žil (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

anitaz -> Odstranitev krčnih žil (14.8.2010 17:08:28)

Ali je katera že omilila oz. odstranila krčne žile s kremami?

Je katera že bila na laserski odstranitvi krčnih žil?

Bi prosila za nasvete, izkušnje..?

dory -> RE: Odstranitev krčnih žil (14.8.2010 17:14:52)

no glede na to,da imam strdek in zarad česar mam zraven še par pajkastih žil sem se mal pozanimala...operativna odstranitev teh žilic je zelo boleča, draga, pa še nazaj se ti nardijo...zdej če boš zvedla za kako kremo,ki zadevo ublaži, javi...drugače pa smo nekateri pač malo bolj občutljivi in športna neaktivnost, naraščanje teže, pa je :)...

kak nasvet pa tud zame še dobrodošel :)

zvesta -> RE: Odstranitev krčnih žil (14.8.2010 17:26:36)

moja prijateljica je šla na odstranjevanje... plačala drago... krčnih žil se res ne vidi več, je pa na mestih, kjer so odtsranjevali, ostal rjav madež od opekline... in zgleda še grše kot krčne žile....

mišk -> RE: Odstranitev krčnih žil (14.8.2010 18:23:19)

Pa je šla ta tvoja kolegica prav na lasersko operacijo, ali na sklerozacijo? Ker meni je žilni kirurg Andrej Šikovec rekel, da se zna rjava črta narediti po sklerozaciji.
Pol je pa tud razlika, al greš na kak ala Vella smooth za odstranjevanje tankih (pajčevinastih) žilic, ali prav na lasersko operacijo za krčne žile k flebologu. Vem, da stane laserska na Otočcu 1500 evrov, a ne vem, al je to za eno ali obe nogi.
Vse infirmacije so na www.avelana.si
Jaz nisem bla še na ničemer, jem pa tablete Detralex in med nosečnostjo sem nosila kompresijske nogavice.
Čez zimo se nameravam naročiti na sklerozacijo ene žile, po vseh načrtovanih porodih pa še na lasersko.

zvesta -> RE: Odstranitev krčnih žil (14.8.2010 18:24:54)

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Pa je šla ta tvoja kolegica prav na lasersko operacijo, ali na sklerozacijo? Ker meni je žilni kirurg Andrej Šikovec rekel, da se zna rjava črta narediti po sklerozaciji.
Pol je pa tud razlika, al greš na kak ala Vella smooth za odstranjevanje tankih (pajčevinastih) žilic, ali prav na lasersko operacijo za krčne žile k flebologu. Vem, da stane laserska na Otočcu 1500 evrov, a ne vem, al je to za eno ali obe nogi.
Vse infirmacije so na www.avelana.si
Jaz nisem bla še na ničemer, jem pa tablete Detralex in med nosečnostjo sem nosila kompresijske nogavice.
Čez zimo se nameravam naročiti na sklerozacijo ene žile, po vseh načrtovanih porodih pa še na lasersko.

točno ti ne znam povedati, je pa hodila k dvema zdravnikoma na ptuj... sta jo pa vnaprej opozorila, da se to lahko pojavi...

zvesta -> RE: Odstranitev krčnih žil (14.8.2010 18:25:42)

Evo, sme je hodila:

Kirurški center Toš
Osojnikova cesta 9
2250 Ptuj

Telefon: +386 (0)2 787 64 50
Telefax: +386 (0)2 787 64 51

email: info@kc-tos.si

Stran: [1]