Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 13.8.2010 23:00:40
|
|
|
|
Anais Nin
|
Jaz ti bom napisala za trampolin - v glavnem niso vsi isti :) Nam dobro služi Alex.
|
|
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 14.8.2010 8:11:57
|
|
|
|
TDTP
|
Mi imamo ta trampolin iz hoferja in je uper, v glavnem tudi jaz mislim, da so vsi uredu, poganjalec pa mi imamo plastičev iz baby centra, niti se ne spomnim, kako se mu reče, ker je pri hiši že kakšne 3 lete, otroka sta non stop na njem, pa je tudi čist ok! Sam plastika je pa res ona bolj močna!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2010 9:50:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 14.8.2010 10:37:59
|
|
|
|
benika
|
Mi smo trampolin kupili predvčerajšnjim v Hervisu in je super. Še posebej mi je všeč, ker je mreža na robu trampolina in ne na notranji strani obrobe. Lestev smo pa dokupili zraven.
|
|
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 14.8.2010 11:17:39
|
|
|
|
Hanuši
|
Mi imamo tega poganjalca, ful trpežen dvokolesnika bomo kupili pa lesenega. Trampolin pa imamo premera 4m Xfact, mislim, da imajo sedaj take v Hervisu v akciji
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 14.8.2010 17:07:37
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica oj, zanima me na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu trampolina. So vsi isti ali je kaj pomemnega ko ga kupuješ? kako je s poganjalci? So boljši leseni ali normalni železni? Hvala Mi imamo lesenega in mi je mogoče malo žal,ker se les kar odkruši ko kolo pade.Za železne pa še nisem slišala.
|
|
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 14.8.2010 17:15:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi imamo kovinski poganjalec, tale http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html in smo zelo zadovoljni. Naš otrok ga je dobil za 2 rd, potem se čez zimo ni vozil spomladiu pa se je usedel gor in zadirkal Super je. Vzela sem ga pa zato, ker je eden redkih na tržišču, ki je 10 colski, ker so mu 12 colski bili vsi previsoki.
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 14.8.2010 17:43:30
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Mi imamo kovinski poganjalec, tale http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html in smo zelo zadovoljni. Naš otrok ga je dobil za 2 rd, potem se čez zimo ni vozil spomladiu pa se je usedel gor in zadirkal Super je. Vzela sem ga pa zato, ker je eden redkih na tržišču, ki je 10 colski, ker so mu 12 colski bili vsi previsoki. Mi tudi imamo tega, ravno zato ker so gume 10 colske in je že pri 18 mesecih lahk začel vozit. Enostavno uživa. Trampolin pa imamo hoferjev. Za tako male otroke, mi je čist vseeno kake kvalitete je (pa je kljub najnižji ceni zelo kvaliteten), garancije je tudi 3 leta, po parih letih pa itak ni glih noben v idealni formi.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.8.2010 17:44:13 >
|
|
|
|
RE: kateri trampolin in poganjalec? 15.8.2010 21:24:32
|
|
|
|
livia
|
No, mi imamo pa lesen poganjalec in se nam nič ne kruši. Smo super zadovoljni in bi spet kupila lesenega, če bi se odločala za nakup. V bistvu pa nekih posebnih razlik ni. Mislim, da celo v teži ne. Naš je težek 3 kile in ga tamala da pod pazduho in nese, ko se noče več vozit. Ker gre za hudo ljubeze med njima ne pusti, da ji ga kdo drug nese, da ne bo pomote. Trampolina pa nimamo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?