|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
3.9.2010 22:23:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem!
Nočko,punce!user posted image user posted image user posted image

nočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.9.2010 7:43:49   
matcar
Jutro!

Če je pa dobro,pa ne vem,zaenkrat ne kaže najboljše.Maksa spet kuha,je taki bogi,da je zdaj nazaj zaspal,tak da še nisma šla k P.user posted image Upam,da ne bo dolgo spal.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.9.2010 7:45:09   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

.Štekaš?user posted image

štekam..štekam..ampak če pa ne seksaš tista dva mesca pa majkemi, da ne boš zanoslauser posted image user posted image user posted image
Ja,saj že zdaj tak delam,da pač ne sexam.Samo,kaj ko se pol z mojim štritama,ker nočem.Pa lahko samo enkrat,pa bom.Eh,pustimo se presenetit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.9.2010 8:38:08   
ly117

Popoldan bili pri zdravniku,Maksa je namreč zakuhalo nenormalno,ga je moj nosil,ker hodit sploh ni mogo,pa treslo je celega.Morama pa ju3 nazaj v L,da vidijo,kaj bo kri pokazala.Je pa ta bula začela modra postajat,kot aprila letos,ko je v B pristal.Mater,me je kr strah it ju3 nazaj.user posted image user posted image user posted image

Aja,pozabla povedat,kolko je mel vročine.39,2!

E bošček mali. Pošiljam velik koš user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.9.2010 8:55:58   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.9.2010 8:56:15   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Pa tiste,ki imate male pubece,daj napiste katere velikosti nosijo,ker se moram pod nujno znebit nekaj lanskih cunjuser posted image 92 in manjse bodo na voljo...

Moj nosi zdaj 80/ 86. Tak da če maš kaj viška se toplo priporočam. Vzmem pa tudi večje stvari. No seveda če se katera druga ne javi.

Jaz imam za L kr nekaj jesenskih stvari,če želiš,št.80/86.Ker je Saš-u premalo.

Veš da bom imela. Jaz tak vse vzamem.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.9.2010 8:56:44   
ly117

Ja,nov.,dec. zanosim-bajeuser posted image .Tak,da bi blo enkrat konec aug.,al pa konec sep.

no superuser posted image
Ja,pa izognit se ne morem,tak da...user posted image

Kak te ne. Ne user posted image do drugega leta  pa je. Ali imaš tudi take sposobnosti da lahko brezmadežno zanosiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.9.2010 9:01:26   
ly117

štekam..štekam..ampak če pa ne seksaš tista dva mesca pa majkemi, da ne boš zanoslauser posted image user posted image user posted image
Ja,saj že zdaj tak delam,da pač ne sexam.Samo,kaj ko se pol z mojim štritama,ker nočem.Pa lahko samo enkrat,pa bom.Eh,pustimo se presenetit.user posted image

Saj obstajajo tudi drugi načini da sta oba zadovoljena in zadovoljna. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.9.2010 11:38:06   
arabela*

Saj obstajajo tudi drugi načini da sta oba zadovoljena in zadovoljna. user posted image

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.9.2010 11:39:39   
arabela*
jutrouser posted image

Spali, se naspali.....lenarli do pol desete......sedaj sem mojega v štacuno poslala....popoldne pa tak gremo verjetno na pizzo..smo povabljeniuser posted image

Sprehodek dopoldan odpade, zarad vremena...se igrata ko zmešani skupajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.9.2010 11:40:40   
arabela*

faca siuser posted image user posted image

mene tud mika...da bi jo kakšno stvar vprašala....ampak nekka nočem izvedet naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.9.2010 13:03:23   
matcar
Dan!

Bili spet pri P,pa v l.Izvidi katastrofa,ima vnetne spremebe,pa nogice ga ful bolijo,vročine spet čez 38.user posted image user posted image user posted image Jest tudi noče prav,je samo juhico malo prej pojedel,ostalega pa nič ni htel.Dobili smo AB,lahko samo upam,da bo kaj pomagalo,da bo šlo to nazaj,drugače pa morama nazaj prit.
Sem pa danes po netu malo čekirala,sem šla gledat,kake so težave z ščitnico in ima čisto vse simptome,ki so tam navedeni.Tak,da ga bom dala še za to pregledat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.9.2010 13:03:59   
matcar

Ja,nov.,dec. zanosim-bajeuser posted image .Tak,da bi blo enkrat konec aug.,al pa konec sep.

no superuser posted image
Ja,pa izognit se ne morem,tak da...user posted image

Kak te ne. Ne user posted image do drugega leta  pa je. Ali imaš tudi take sposobnosti da lahko brezmadežno zanosiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.9.2010 13:37:34   
Sacherca

Dan!

Bili spet pri P,pa v l.Izvidi katastrofa,ima vnetne spremebe,pa nogice ga ful bolijo,vročine spet čez 38.user posted image user posted image user posted image Jest tudi noče prav,je samo juhico malo prej pojedel,ostalega pa nič ni htel.Dobili smo AB,lahko samo upam,da bo kaj pomagalo,da bo šlo to nazaj,drugače pa morama nazaj prit.
Sem pa danes po netu malo čekirala,sem šla gledat,kake so težave z ščitnico in ima čisto vse simptome,ki so tam navedeni.Tak,da ga bom dala še za to pregledat.

Joj,boscek mali user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.9.2010 13:38:19   
Sacherca

mene tud mika...da bi jo kakšno stvar vprašala....ampak nekka nočem izvedet naprejuser posted image user posted image

A tebi je vecinoma prav vedno napovedala? Kaksno ima pa tarifouser posted image ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.9.2010 14:19:46   
arabela*

Dan!

joj bošček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.9.2010 14:20:55   
arabela*

A tebi je vecinoma prav vedno napovedala? Kaksno ima pa tarifouser posted image ?

če mene misliš...še nisem bila pri njejuser posted image
kolikor vem, pa je matcar vedno vse vtroflauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
4.9.2010 14:22:02   
arabela*
tak..najedli smo se.....A gre sedaj malo k prijateljici se družit, medve z m pa malo k počitku......user posted image

lep dan še naprej in se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
4.9.2010 16:11:20   
ly117
Jutro drugič.

MI smo pa zdaj spali 2 uri. No L še spi. user posted image user posted image user posted image Je pasalo.
Dopoldan smo pa šli malemu poganjalčka kupit, pol pa smo hotli it navijat za babico, ko ima danes tekmo pa se je vlilo user posted image . Tak da mi smo šli domov one pa na pokrito igrišče v Voličino.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.9.2010 17:33:11   
matcar

Ne večinoma,vedno mi je prav napovedala.user posted image 30 eur računa na šloganje,ne glede na to,kako dolgo traja.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
4.9.2010 17:35:51   
matcar
Spali do 5-h.Maks je ful bogi,kr spi,pa leži,pa jamra,kak ga nogice bubajo.Eh,ta otrok pa res mora same ekstremne zadeve zahaklat.user posted image user posted image user posted image
Zdaj risanke gledajo,jaz pa malo na netu čekiram.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.9.2010 19:19:49   
tasa_m

ne, ni ji, ker ji je napovedala da bo v Kmetiji nastopila in ni. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.9.2010 19:21:15 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.9.2010 19:21:05   
tasa_m

Spali do 5-h.Maks je ful bogi,kr spi,pa leži,pa jamra,kak ga nogice bubajo.Eh,ta otrok pa res mora same ekstremne zadeve zahaklat.user posted image user posted image user posted image
Zdaj risanke gledajo,jaz pa malo na netu čekiram.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da čimprej porihtate vse in da bo Maks tist "stari" Maks nazaj user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.9.2010 19:23:13   
tasa_m
Pa dober večer.
Za nazaj nisem brala, ker priznam da se mi ne da,niti ne morem sedet pr miru več kot 10 min, ker me vse boli. user posted image

Drugače nič novega, Lija v vrtcu, mama pa na bolniški user posted image Ampak si bom vsaj spočila od vsega tak da bom naslednji teden že pripravljena na nove podvige user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.9.2010 19:38:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ne, ni ji, ker ji je napovedala da bo v Kmetiji nastopila in ni. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Bi,če ne bi prišla do finala.Oz. tretjaga mesta.user posted image user posted image user posted image majo P mislim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?