rina22
|
pozdravljene nisem vsega prebrala za nazaj, tak da nisem čist na tekočem.. sem pa nekaj malega preletela za nazaj ly, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! Naj se ti uresničijo vse želje in sanje ter seveda veliko zdravja, sreče,.... veliko lepih trenutkov s svojo družinico Pa še za službo blueberry, jaz sem trenutno študentka 4. letnika, čez par dni pa bom absolventka sem videla, da ti je katy fajn napisala to o bonih. glede karitce še samo - stane 15 eur katy, za tvojo sestrično mi je full hudo upam, da se bo vse uredilo tak, kot mora bit.. me je kar stisnilo pri srcu, ko sem tole prebrala glede tistega, kdo je kriv, pa pravim, da moški 99,9%, ženska, ki pa gre s poročenim, oz. moškim, ki ima družino pa.... eh, brez besed. meni, če bi se to zgodlo, bi kar oba verjetno.. ne vem, kaj bi sploh nardila, ampak dolžna jima ne bi ostala to so tak težke stvari, da si niti zamislit ne morem, kaj bi se dogajalo.. lahko pa da bi me odpeljali kar na psihiatrijo takoj.. skratka, upam, da se tvoja sestrična dobro drži in da res porihtata tole že zaradi
|