|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
30.8.2010 8:23:16   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Sma pa imela pogovore v postli še pred tem glede mojih simptomov.user posted image user posted image user posted image

In do kakšnega zaključka sta prišla?user posted image

Ja,nobenega pravega.Pravi,da ni možno zanosit,ko je menza.user posted image Ne vem,mogoče pa sploh ni nič,pa se mi vse skupaj dozdeva.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
30.8.2010 8:24:19   
matcar
Kje bomo kofetkale danes? še nobena ni nič  rekla.Probajte se do 10-h zmenit,ker grem pol delat,da vem kam prit,ko bom fertik.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
30.8.2010 8:29:27   
sami0804
.Pravi,da ni možno zanosit,ko je menza.user posted image

eh,moški user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
30.8.2010 8:30:58   
sami0804

Kje bomo kofetkale danes? še nobena ni nič  rekla.Probajte se do 10-h zmenit,ker grem pol delat,da vem kam prit,ko bom fertik.

Jaz sem za Mitnico,pa naj še druge povejouser posted image (razen če bo slabo vremeuser posted image )

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
30.8.2010 9:24:37   
matcar

Jaz sem za Mitnico,pa naj še druge povejouser posted image (razen če bo slabo vremeuser posted image )

Ja,sem jaz tudi v tej smeri razmišljala.Če bo slabo vreme pa ne vem.Kaj je danes dež napovedan?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
30.8.2010 9:29:28   
matcar
Ja,je napovedan dež,tak da se je boljše kje drugje dobit.Razmišljam,kje bi blo fajn za otroke in da smo noter lahko.user posted image

Kavajo mi samo na pamet pride.To je pri B,tista kafana nasproti vhoda v B.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
30.8.2010 9:31:02   
matcar
Najboljše da se tam dobimo ob 16.30.

Vglavnem: KAVA V KAVAJO OB 16.30! Če pa do kake spremembe pride,pa mi naj ena sms pošlje,da bom vedla.OK?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
30.8.2010 9:32:07   
matcar
Sami,ti na zs mojo cifro pošljem,ker za ostale ne vem,katera vse pride.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
30.8.2010 9:49:08   
sami0804

Vglavnem: KAVA V KAVAJO OB 16.30! Če pa do kake spremembe pride,pa mi naj ena sms pošlje,da bom vedla.OK?

Pa ima Kavajo parkplac?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
30.8.2010 10:12:58   
ly117
Dan!

Z L sma vstala ob 7h ata pa malo pred 8-o. Se oblekli in šli malo dinarčke zapravlat pol pa jaz na borzo se odjavit in na občino sem mogla skočit in bila doma ob pol10. Maoa dva sta pa šla malo ven tak da sem zdaj uspela v miru spit kapučino.

Vreme je pa za user posted image . Me že zdaj noge bolijo ( pa take teške mam kot da imam v vsaki kilo svinca ) pa še niti delat nisem šla. user posted image Aja pa naspana tudi nisem tak da upam da nebom kakega stroja pohamsala z zehanjem. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
30.8.2010 10:14:18   
ly117

Pa ima Kavajo parkplac?

Oni ne. Lahko parkiraš v parkirni hiši sam tam moraš plačat ali pa če imaš srečo dobit kje kaki plac okoli socialne.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
30.8.2010 10:15:16   
ly117
Aja punce včeraj ste pa imele debato. Ste me prav nasmejale zdaj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
30.8.2010 10:30:32   
rina22
pozdravljene user posted image

nisem vsega prebrala za nazaj, tak da nisem čist na tekočem.. sem pa nekaj malega preletela za nazajuser posted image

ly, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! Naj se ti uresničijo vse želje in sanje ter seveda veliko zdravja, sreče,.... veliko lepih trenutkov s svojo družinico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še za službo user posted image user posted image user posted image user posted image

blueberry, jaz sem trenutno študentka 4. letnika, čez par dni pa bom absolventka user posted image sem videla, da ti je katy fajn napisala to o bonih. glede karitce še samo - stane 15 euruser posted image

katy, za tvojo sestrično mi je full hudo user posted image upam, da se bo vse uredilo tak, kot mora bit.. me je kar stisnilo pri srcu, ko sem tole prebrala user posted image
glede tistega, kdo je kriv, pa pravim, da moški 99,9%, ženska, ki pa gre s poročenim, oz. moškim, ki ima družino pa.... eh, brez besed. meni, če bi se to zgodlo, bi kar oba verjetno.. ne vem, kaj bi sploh nardila, ampak dolžna jima ne bi ostala user posted image to so tak težke stvari, da si niti zamislit ne morem, kaj bi se dogajalo.. lahko pa da bi me odpeljali kar na psihiatrijo takoj.. skratka, upam, da se tvoja sestrična dobro drži in da res porihtata tole že zaradi user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
30.8.2010 10:35:37   
rina22
Drage moje, dajte mi prosim svetovat, ker sem sigurna, da imate nekatere izkušnje s tem.. user posted image

Ker še očitno en čas (vsaj do spomladi) ne bom imela avta, in bi kdaj pa kdaj rada prišla z busom v mesto, premišljujem o nakupu vozička (ta, ki ga imam, je full težek za nest v eni roki ga gor, v drugi pa T, pa še na veliko se zloži - ker je trikolenik..). Zdaj pa me zanima, kaj menite ve.. Ali kupiti:
- rabljenega PP pilko p3 (sem enega fuuulll lepega najdla user posted image , za zmeren dnar) - ker ma tudi vrečo za pozimi, ampak ne vem, kak je težki + na kak veliko oz. malo se zloži...

ali

- voziček marelo?
ampak me pri tem malo moti, da nima vreče za pozimi. je pa res, da se tile vozički res zložijo full na malo in da so lahki..

že včeraj in danes cel dan tuhtam in ne morem stuhtat nič kaj novegauser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 30.8.2010 10:43:31 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
30.8.2010 10:49:43   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ly, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! Naj se ti uresničijo vse želje in sanje ter seveda veliko zdravja, sreče,.... veliko lepih trenutkov s svojo družinico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
30.8.2010 10:52:26   
ly117
Rina predlagam da si greš PP pilko p3 pogledat in vidiš kako se zloži in kak je teški.
Drugač pa vzemi marelo in če maš že zimsko vrečo probaj če ti gre na njo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
30.8.2010 11:49:01   
arabela*
jutrouser posted image

Me bomo probale prit na kofe......če ne bo dežja)))user posted image ...torej Kavajo?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
30.8.2010 11:49:57   
arabela*
Spali spet nismo skoraj nič...M je celo noč biksala, jamrala, stokala...za znoret)) Zjutraj pa bi ona spalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
30.8.2010 13:04:22   
ly117
Gren+m jaz počasi na šiht. Se zvečer kaj tipkamo, če ne bom samo dop padla. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
30.8.2010 13:37:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rina predlagam da si greš PP pilko p3 pogledat in vidiš kako se zloži in kak je teški.
Drugač pa vzemi marelo in če maš že zimsko vrečo probaj če ti gre na njo.

Hvala za nasvet user posted image Sem nameravala, zdaj sem malo gledala mere, ko je voziček zložen (sem primerjala pilka in eno marelo), pa je marela za cca. 2 kg lažja, mere pa so približno enake. zdaj bi še samo v živo mogla videt. user posted image

sem pa zdaj tak vesela user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobla rezultate od kolokvija prejšnji teden user posted image sem ga nardila z 9 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
30.8.2010 13:39:33   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Spali spet nismo skoraj nič...M je celo noč biksala, jamrala, stokala...za znoret)) Zjutraj pa bi ona spalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image boga user posted image vem, kak je.. jaz sem imela s sob na ned narihtano budilko ob 5h, da bi se vstala in učila, pol pa se T zbudi 3.30, pa se je full drla, ko sem jo dala v njeno posteljico, ko pa je bla na rokah al pa na najini postelji, pa je blo ok. samo sem vztrajala, pa je pol po uri in pol, torej nekje 5 do 5h zaspala user posted image user posted image meni pa ura zvonila in sem se lepo lahko šla samo dalje učituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
30.8.2010 14:05:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

sem pa zdaj tak vesela user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobla rezultate od kolokvija prejšnji teden user posted image sem ga nardila z 9 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
30.8.2010 14:06:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Gren+m jaz počasi na šiht.

naj ti mineuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
30.8.2010 14:07:53   
arabela*
Mi pa smo prej nameravali vem...pa se vlilouser posted image ..tak da smo ka doma ostali..)))moj je šel nalagat, M spi, A se igra...jaz pa nič pametnega bluzim tja v tri dniuser posted image user posted image ))))....kuhat itak ne rabim, še imam od včeraj pečenko in meso na palčki, pa solatouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
30.8.2010 14:20:08   
sami0804

Kdo sploh pride danes na kavo?

Vse ste nekam mrknile danesuser posted image Al jo prestavimo? Predloge prosim...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?