|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
28.8.2010 22:48:18   
matcar
Grem jaz tudi počasi proti postli!
Nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.8.2010 22:51:35   
ly117
Grem jaz tudi počasi ajči bumbajči.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.8.2010 23:59:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matcar...a še imate otroške čelade v akciji?
Od ponedeljka so ble.pa vse smo prodali.

mastkurjo...mi je fotr rekel da baje od včeraj..user posted image
Ne,v ponedeljek je blo,sem pa pogledala,pa še je nekaj otroških ostalo,če še te zanima.

jaaaaaaaaaaa...sva bila danes v lidlu in sva nameravala k tebi..pa sva na tržaško zavila...da preverim,če še je kera čelada tam..in seveda nobene ni bilouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.8.2010 0:01:34   
arabela*
Je moj računalnike nekaj rihtal...in sem se filmu prepustila..))))

se tipkamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
29.8.2010 6:38:44   
matcar
Jutro!

Spala bi šeeeee!!!user posted image user posted image user posted image Sem se še zvečer začvekala z sodelavko na fb,pa sem šla od polnoči spat,mala2 pa telovadita že od pol 6-h.user posted image Pa samo mene Maks gnjavi,mojega pa pusti lepo spat,mater!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
29.8.2010 6:39:33   
matcar

Ne,v ponedeljek je blo,sem pa pogledala,pa še je nekaj otroških ostalo,če še te zanima.

jaaaaaaaaaaa...sva bila danes v lidlu in sva nameravala k tebi..pa sva na tržaško zavila...da preverim,če še je kera čelada tam..in seveda nobene ni bilouser posted image
Samo bodi ju3 zjutraj hitro v Lidlu,ker še je samo par komadov,da ne boš brez ostala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
29.8.2010 8:07:14   
ly117
Jutro! user posted image

Mi smo že tudi od 6h gor. Zdaj sem pri že na pol mrzli user posted image , L pa gleda risanke. Moj pa je peljal svaku nazaj monitor, ker nama je L posodil denar, da sma si lahko novga kupa. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.8.2010 8:58:22   
sami0804

Jutro!

Zunaj je sonček,moja nedelja pa je tako črnauser posted image
Me je prej klical moj iz sužbe in mi povedal to grozno novico.

Včeraj sta umrla M. bodoči sošolec in njegova mamauser posted image user posted image user posted image ,spet je GOSPA USODA poskrbela,da se dodobra zamislimo nad svojim življenjem in pretehtamo,koliko stvari je v življenju res pomembnih...tako krhke so nitke,ki nas držijo tu...tako nepredvidljiv je naš čas na zemlji...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.8.2010 10:53:42   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Jutro!

Včeraj sta umrla M. bodoči sošolec in njegova mamauser posted image user posted image user posted image ,spet je GOSPA USODA poskrbela,da se dodobra zamislimo nad svojim življenjem in pretehtamo,koliko stvari je v življenju res pomembnih...tako krhke so nitke,ki nas držijo tu...tako nepredvidljiv je naš čas na zemlji...

Si hecna!? Moje sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa se je zgodilo?Ej,mi  je ful bed ratal zaj!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
29.8.2010 10:56:25   
katy83

Jutro!

joj, Sami sem se že včeraj zamislila, ko sem prebrala to novico na netu. user posted image user posted image user posted image Groza. Zakaj se to dogaja? user posted image user posted image user posted image Sama sem preživela hudo nesrečo in od takrat me vedno stisne pri srcu, ko slišim kaj takega. Sploh si ne znam predstavljat kako hudo mora bit domačim. user posted image user posted image user posted image

resnično je treba izkoristit vsak skupni trenutek za druženje, veselje in kar je najbolj pomembno, da vsak dan ljudem, ki jih imaš rad, to tudi pokažeš!!! Čeprav se sliši grozno, ampak nikoli ne veš kdaj bop ostal brez njih. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.8.2010 10:57:43   
sami0804
Si hecna!? Moje sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa se je zgodilo?Ej,mi  je ful bed ratal zaj!user posted image

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/zenska-in-otrok-umrla-v-trcenju-avtomobila-in-vlaka/237957

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.8.2010 11:00:11   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

resnično je treba izkoristit vsak skupni trenutek za druženje, veselje in kar je najbolj pomembno, da vsak dan ljudem, ki jih imaš rad, to tudi pokažeš!!! Čeprav se sliši grozno, ampak nikoli ne veš kdaj bop ostal brez njih. user posted image

Res je katy, in ob vsaki taki novici sem jezna sama na sebe,ker to vedno znova pozabljam!!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.8.2010 11:02:18   
matcar

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/zenska-in-otrok-umrla-v-trcenju-avtomobila-in-vlaka/237957

Sem ravno gledala in brala na netu.user posted image user posted image user posted image Groza!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.8.2010 11:03:12   
katy83

Res je katy, in ob vsaki taki novici sem jezna sama na sebe,ker to vedno znova pozabljam!!

ja, tudi jaz. Žalostno, ampak kolikokrat se skregam z mojim, pa oddrvi v službo z motorjem, pa se ob taki novici vedno zamislim, pa si rečem, ni vredno...ampak kot si rekla, potem pozabimo. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.8.2010 11:03:13   
matcar

Se popolnoma strinjam z vama.Preveč krat pozabimo,da smo minljivi.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.8.2010 11:05:13   
marta82

user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.8.2010 11:08:39   
katy83
Mislim samo komentarji pod tem člankom pa so grozni. user posted image Pa kaj za vraga je ljudem? mater, vem, da ne bi smela nobenemu privoščit nič slabega, ampak ob takih komentarjih me res prime taka jeza, da...eh, .....
babike, dajte danes objet svoje otroke, svoje lubije in jim povedat da ste srečne, da ste skupaj.
Tej družinici pa želim dosti moči, da bodo lahko vsaj poskušali nekoč normalno zaživeti. Mamici in anglečku pa naj počivata v miru, naj jima bo lepo skupaj tem kjer sta. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.8.2010 11:10:28   
sami0804

Že včeraj pri poročilih sem im ela tak grdi občutek,podzavestno verjetno,zaradi starosti fantka...dejansko sta bila z mojim mulcem dober teden narazen v starosti,prijatelja v vrtcu in pri nogometuuser posted image ,taki nepomembni trenutki zadnjih dni mi zdaj šibajo po glavi...banalne malenkosti...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.8.2010 11:15:40   
sami0804

Mislim samo komentarji pod tem člankom pa so grozni. user posted image Pa kaj za vraga je ljudem? mater, vem, da ne bi smela nobenemu privoščit nič slabega, ampak ob takih komentarjih me res prime taka jeza, da...eh, .....

Ja,komentarji...še vedno se ne zavedamo,da življenje ni črno-belo,je cel spekter barv noter...meni je vsaka smrt tragična...še najbolj mešane občutke imam pri samomorih,pa še tam se trudim razumet...ne vem,no...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.8.2010 11:23:29   
katy83

Ja,komentarji...še vedno se ne zavedamo,da življenje ni črno-belo,je cel spekter barv noter...meni je vsaka smrt tragična...še najbolj mešane občutke imam pri samomorih,pa še tam se trudim razumet...ne vem,no...

ja, res je, vsaka smrt je tragična, tudi če se mene ne tiče, vem, da nekje nekdo trpi...zdaj pa če gre za naravno smrt, nesrečo, samomor...ni važno.user posted image
Ok, o samomorih bi se dalo razglabljat, ampak tudi tam je vsaka zgodba zase drugačna. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.8.2010 11:28:04   
katy83
nič, babike moje, dajte izkoristit ta lep dan.
Mi se gremo počasi rihtat, gremo k mami na kosilo. Se pišemo zvečer.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.8.2010 11:34:38   
sami0804

nič, babike moje, dajte izkoristit ta lep dan.
Mi se gremo počasi rihtat, gremo k mami na kosilo. Se pišemo zvečer.

Fajn se mejte,pa dober tek.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.8.2010 11:53:03   
arabela*
Morninguser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.8.2010 11:54:42   
arabela*

Samo bodi ju3 zjutraj hitro v Lidlu,ker še je samo par komadov,da ne boš brez ostala.

bom mojega poslala magari ja....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.8.2010 12:00:30   
arabela*
Sem včeraj na tv videla to grozno nesrečo...Ma jaz vedno jočem,ko kaj takega vidim...grozno)))nimam beseduser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?