|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
14.8.2010 12:40:11   
arabela*
Tak...iz mesta...šli v kik M kupit helo kity samokolnico za RDuser posted image
Zdaj pa kuham krompirjev golaž za tamičkene, potem pa gremo k sosedi na RDuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 126
14.8.2010 13:08:17   
Blueberry
Dan! Mi imamo danes zelenjavno juho in palačinke. Njami.user posted image Popoldne pa bom preživela ob učenju.user posted image Še vas pridem zvečer kaj pokukat. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.8.2010 13:19:41   
katy83
dan tudi od mene.

Moram vam povedat, da je T včeraj prvič jedel banano. user posted image Sem mu dala polovičko, pa je tak mljaskal, da je blo veselje. user posted image
Jutri pa bo dobil brokoli. user posted image   no, pa saj je doberuser posted image
Malo vam težim s tem uvajanjem GH, ne?user posted image

Danes nimam nič kaj v planu, jutri se pa gremo kopat, po kopanju pa gremo po nečaka, bo pri nas prespal. user posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes verjetno filano papriko jedla, jo imam v zmrzovalniku. user posted image

lep dan, punce

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.8.2010 13:41:43   
Lenči_
mali hojla še od mene!

Mi smo pa danes meli neke plane o kopanju tudi, pa nek obisk smo meli najavljen, zdaj odpovedan in nič od tega se ni zgodilo. Tak da bluzimo že ves dan doma. Mi dva z user posted image sva utrujena od težke noči, mali srček pa aja že 2 uri. Edino zjutraj smo šli vsi v trgovino po krompir in kruh, da bi lahko kaj jedli, ker smo vse zmazali.. No, ker najin srček še kr aja v kuhinji v vozičku pod šumečo napo, ne moreva kuhat. Ker sva fuul lačna, sem mojga poslala po hamburger in krompirček user posted image . Kaki dan user posted image

user posted image za 13i del na 13tega...

pozdravljene vse čvekice, ki sem vas prvič zasledila na tej temi! user posted image

RUBIN user posted image user posted image user posted image

ufff.. moj je prišel s hamburgerjiii.. njami njami user posted image diooo dioo

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 129
14.8.2010 13:52:22   
koala
Dan!

Da se pofočkam na 13-tki.

Vrtnica zgubljena duša pozdravljena. Lepo te je spet brati.

Bluberry ti nič ne zavidam učenja Mikrobilogije, kaj vas še kar Novak gnjavi?

Rubin še tukaj: Presrečna sem zaradi Gajine odločitve.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 130
14.8.2010 16:06:34   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan tudi od mene.

Moram vam povedat, da je T včeraj prvič jedel banano. user posted image Sem mu dala polovičko, pa je tak mljaskal, da je blo veselje. user posted image
Jutri pa bo dobil brokoli. user posted image   no, pa saj je doberuser posted image

mi smo do zdaj imeli bučke pa korenček. Nič ni bilo dobro user posted image Sem ji pa dala tudi malo breskvice in mandarine za cuzat. Tud ni blo preveč dobro user posted image Aja, bananico je tud dobila malo za pocuzat in takrat se je najmanj kremžla. Zgleda da jim banane najbolj odgovarjajo.

Mi še vedno nismo nikamor šli. Smo še kar doma. Mogoče se bodo odpravli na sladoleda k lastovki.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 131
14.8.2010 16:09:23   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

dan tudi od mene.

mi smo do zdaj imeli bučke pa korenček. Nič ni bilo dobro user posted image Sem ji pa dala tudi malo breskvice in mandarine za cuzat. Tud ni blo preveč dobro user posted image Aja, bananico je tud dobila malo za pocuzat in takrat se je najmanj kremžla. Zgleda da jim banane najbolj odgovarjajo.

Mi še vedno nismo nikamor šli. Smo še kar doma. Mogoče se bodo odpravli na sladoleda k lastovki.

nekatarine je bilo mišljeno! user posted image Eh, se vidi, da sem spala malo prej user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 132
14.8.2010 20:23:43   
arabela*

kakšen sladoled..takšen sexuser posted image ...malo poučnega branjauser posted image

Tako na primer ljubitelji stracciatelle iščejo spremembe, oboževalci jagode pa imajo rajši intenziven in dolg seksualni odnos. Do tega in drugih spoznanj so prišli nemški proizvajalci sladoleda, ki so v obširni anketi izprašali 1192 ljudi.

Vanilija
Ljubitelji klasične vanilije stojijo z obema nogama trdno na tleh in niso dovzetni za eksperimentiranje. Zelo so nežni in občutljivi in kar naprej iščejo veliko ljubezen. Bolj kot fizični odnos jih zanimajo čustva, zato dobesedno bežijo od seksualnih avantur.

Čokolada
Seks brez velike mere strasti je za ljubitelje čokolade nepredstavljiv. Take osebe obožujejo divji seks, v družbi so običajno zelo priljubljeni in šarmantni, svoje partnerje pa dobesedno omrežijo.

Lešnik/Oreh

Osebam, ki jim je všeč okus lešnika ali oreha, je na prvem mestu družina. So občutljive in niso naklonjene avanturam za eno noč.
Sttracciatella
Ljubitelji te ledene kroglice iščejo vedno nove izzive in se niso pripravljeni ustaliti ob enem partnerju. Lahko so verni in odgovorni, vendar samo če imajo dovolj svobode in manevrskega prostora. Bistveno je tudi to, da lahko s svojim partnerjem doživijo in izživijo vse svoje seksualne fantazije.

Kava/Kapučino
Osebe, ki izberejo kavni sladoled, kar pokajo od idej in načrtov, poleg tega so zelo prepričljivi, zato partnerja zlahka nagovorijo k raznim posteljnim vragolijam.

Limona
Tisti, ki se odločajo za okus limone, težijo k nadzemeljskemu in ezoteriki. Za dolge veze se zelo težko odločijo, radi pa imajo erotiko in partnerje, ki so polni ognjene strasti.
user posted image
(Foto: iStockphoto)Jagoda

Kdor izbere ta okus, res zna uživati. Govorimo predvsem o seksualnem užitku, saj te osebe obožujejo intenziven in dolg spolni odnos. Namesto nizanja divjih avantur čas raje preživijo z enim partnerjem, ki ga imajo zelo rade. Po seksu pa se rade dolgo crkljajo.

Banana
Na sladoled z okusom banane so nori veseli in nežni ljudje, ki so v ljubezni zelo izbirčni in neodločni in se zato novemu partnerju ne prepustijo zlahka.

Pistacija
Zelena barva sladoleda privlači šarmantne ljudi, ki pa so precej nagnjeni k nepremišljenim odločitvam, v postelji pa jim je najpomembnejši lastni užitek. Simpatični, a sebični.

Kaj torej izbrati: vanilijo, čokolado ali jagodo? Odvisno, v kakšni družbi ste. Morda bo izbira sladoleda od zdaj naprej bolj odločitev razuma kot stvar vašega okusa.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 133
14.8.2010 20:23:53   
sami0804

Ti kar,ob takih postih lahko obujamo spomine take,ki smo to dale že skozi...
In potem pridem do ugotovitve,da se po petih letih še vedno spomnim dneva,ko sem M. naredila prvo kašico korenček+jabolkouser posted image in še do ene ugotovitve,da sploh nimam pojma s čim sem začela uvajanje GH pri S.user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 134
14.8.2010 20:26:15   
katy83
čer babike.

T že spi, jaz pa delam rižoto z gobicami. user posted image   Cel dan sem bla bolj na švoh s hrano, zdaj pa lačna, no pa sem se spravla h kuhanju. user posted image
čakam dragega da pride iz službe, btw pride z motorjem, zunaj pa lije. user posted image
Ne vem še če bom potem z vami čvekala, moram še neke cote zložit pa pripravit za jutri, ko se gremo kopat. Gremo kar zgodaj, ker bo ziher gužva glede na to, da je nedelja.

no, če se ne javim, vam želim lahko noč že vnaprejuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 135
14.8.2010 20:27:38   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Ti kar,ob takih postih lahko obujamo spomine take,ki smo to dale že skozi...
In potem pridem do ugotovitve,da se po petih letih še vedno spomnim dneva,ko sem M. naredila prvo kašico korenček+jabolkouser posted image in še do ene ugotovitve,da sploh nimam pojma s čim sem začela uvajanje GH pri S.user posted image

no, če je tak pa bom še vnaprej gnjavlauser posted image

aja, jaz pa kot bodoča profesorica, obsedena z zapisovanjem vsega mogočega, vse zapišem. Mogoče še mi bo kdaj prav prišlo. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 136
14.8.2010 20:28:14   
sami0804

Hvala Saraya za prijetno branje...

Pa se ne čudi,če bomo ti pripisale krivdo za kako ločitev-jaz obožujem oreh,moj mož pa pistacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 137
14.8.2010 20:29:17   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

dan tudi od mene.

mi pa od sadja banane, od zelenjave pa korenček, bučke, jutri pa brokoli. naš se nič kaj ne pritožuje nad ničemer, gredo pa mu banane bolj hitro kot korenček. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 138
14.8.2010 20:30:24   
katy83
hm, Saraya, pri nama pa full kontra vseuser posted image user posted image user posted image
Jaz imam najraje vanilijo, moj pa čokolado

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 139
14.8.2010 20:31:54   
sami0804

aja, jaz pa kot bodoča profesorica, obsedena z zapisovanjem vsega mogočega, vse zapišem. Mogoče še mi bo kdaj prav prišlo. user posted image

Bo prišlo prav,brez skrbi.Je prav luštno brat to potem za nazaj.Jaz sem žal za to bila vedno prelena,pa mi fejst  žal,ker potem razmišljam kot norec,kaj se je kdaj zgodilouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 140
14.8.2010 20:33:26   
katy83

Bo prišlo prav,brez skrbi.Je prav luštno brat to potem za nazaj.Jaz sem žal za to bila vedno prelena,pa mi fejst  žal,ker potem razmišljam kot norec,kaj se je kdaj zgodilouser posted image

eh, jaz pa res obužujem pisanje vsega i svašta. user posted image Sem dolgo pisala dnevnike, pa sem že 100x rekla, da jih bom šla brat. user posted image   To bo pomoje najboljše branjeuser posted image
Sem med nosečnostjo tudi dnevnik pisala. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 141
14.8.2010 20:34:14   
sami0804

T že spi, jaz pa delam rižoto z gobicami. user posted image  

Jaz sem tudi gobe jedla za večerjouser posted image user posted image ...z jajčko.
Jih je svak prinesel.Priden.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 142
14.8.2010 20:35:42   
katy83

Jaz sem tudi gobe jedla za večerjouser posted image user posted image ...z jajčko.

veš da, ko sem gobice pražla, sem razmišljala za kaj za vraga nimam nikoli jajc doma, ko jih rabimuser posted image

< Sporočilo je popravil katy83 -- 14.8.2010 20:36:43 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 143
14.8.2010 20:36:16   
katy83
btw, ste opazile kak je že hitro temno zunajuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 144
14.8.2010 20:37:36   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tak...iz mesta...šli v kik M kupit helo kity samokolnico za RDuser posted image
Zdaj pa kuham krompirjev golaž za tamičkene, potem pa gremo k sosedi na RDuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 145
14.8.2010 20:39:20   
katy83
grem papcat, pa bom pc izklopla, ker bliska

Jutri verjetno ne bom prisotna, ker bo nečak tukaj, v ponedeljek se pa ziher zvečer "pišemo"

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 146
14.8.2010 20:39:34   
sami0804

veš da, ko sem gobice pražla, sem razmišljala za kaj za vraga nimam nikoli jajc doma, ko jih rabimuser posted image

user posted image user posted image sem si od tašče sposodila jajca,jih tudi nisem imelauser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 147
14.8.2010 20:40:29   
sami0804

btw, ste opazile kak je že hitro temno zunajuser posted image

Jesen se bliža...nazadržnouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 148
14.8.2010 20:44:29   
marta82
Sladoled...jaz čokolada, moj vanilija. Dobro, da se nasprotja privlačijo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 149
14.8.2010 20:50:10   
arabela*
Mi pa smo bili na rojstnem dnevu pri sosedi...se fajn imeli..pekli čevape in ostale dobrote, tortica..njami...M je bila tak zaspana, da je komaj do pol sedme zdržala tamuser posted image

BDW...matcar je prispela danes v Poreč...upam, da se jim vreme porihta...baje dežžžžuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.8.2010 20:52:09 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?