|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
18.8.2010 19:27:14   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

A mi katera zna povedat glede izredne socialne pomoči, ko je treba znesek napisat koliko potrebujem, koliko naj napišem in če npr. lahko napišem, da rabim za plačilo zavarovanja avtomobila?  Ali mora biti za osnovne življenske potrebe( elektrika, hrana...)user posted image
Znesek moraš napisat,pa naj bo čim večji.Mislim,da za avto ne bi smela pisat.Boljše da napišeš za osnovne položnice.Denar pa itak za kaj druga ponucaš.Ker avto,mobitel pa take zadeve so kao luksuz.Pa ne pozabi,da moraš nest pokazat,ko plačaš.Elektriko,pa take zadeve pa itak plačuješ sproti.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.8.2010 19:30:57   
ly117

A mi katera zna povedat glede izredne socialne pomoči, ko je treba znesek napisat koliko potrebujem, koliko naj napišem in če npr. lahko napišem, da rabim za plačilo zavarovanja avtomobila?  Ali mora biti za osnovne življenske potrebe( elektrika, hrana...)user posted image

Saraya tega ne piši ker je za njih avto luksuz, sploh pa če nisi lastnica avtomobila.
Ja napiši za osnovne življenske potrebe, pa napisi znesek ki ga rabiš je pa vprašanje če ti bojo tolko odobrili.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.8.2010 19:35:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Saraya tega ne piši ker je za njih avto luksuz, sploh pa če nisi lastnica avtomobila.

saj vem...sem lastnica..pa še imam en dolg za poravnat...zato sem mislilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.8.2010 19:36:50   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Znesek moraš napisat,pa naj bo čim večji.Mislim,da za avto ne bi smela pisat.Boljše da napišeš za osnovne položnice.Denar pa itak za kaj druga ponucaš.Ker avto,mobitel pa take zadeve so kao luksuz.Pa ne pozabi,da moraš nest pokazat,ko plačaš.Elektriko,pa take zadeve pa itak plačuješ sproti.user posted image

ja kaj pa še te drugo lahko? Sem še na elektriko ciljala...a je lahko več položnic ali mora bit samo ena?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.8.2010 19:43:12   
sami0804

Jaz sem sicer napisala za šolske potrebščine (če bojo odobrili,bom pa še videlauser posted image ),kaj pa za nakup kake dietne hrane za A.,ali pa za ogrevanje,nakup kake opreme v stanovanju...to glih ne bi smeli štet pod luksuzuser posted image
Ali pa če imaš kako večjo položnico,kaki poračun ali zavarovanje stanovanja,ker v bistvu na koncu itak moraš opisat socialni položaj v družini,na kratko.

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 18.8.2010 19:45:33 >

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.8.2010 20:00:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Jaz sem sicer napisala za šolske potrebščine (če bojo odobrili,bom pa še videlauser posted image ),kaj pa za nakup kake dietne hrane za A.,ali pa za ogrevanje,nakup kake opreme v stanovanju...to glih ne bi smeli štet pod luksuzuser posted image
Ali pa če imaš kako večjo položnico,kaki poračun ali zavarovanje stanovanja,ker v bistvu na koncu itak moraš opisat socialni položaj v družini,na kratko.

ne nič od navedenega...saj tisti dolg za zavarovanje, pa redna elektrika 280 imam na položnici, pa ostale položnice.....staninvest, sklad....tud internet je..ampak ga tud ne morem pisatuser posted image

ma to so mali zneski....kaj čem to pisatuser posted image ....ogrevanje je na elektrikouser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.8.2010 20:45:28   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

ne nič od navedenega...saj tisti dolg za zavarovanje, pa redna elektrika 280 imam na položnici, pa ostale položnice.....staninvest, sklad....tud internet je..ampak ga tud ne morem pisatuser posted image

ma to so mali zneski....kaj čem to pisatuser posted image ....ogrevanje je na elektrikouser posted image
To vse lahko navedeš,razen interneta.Lahko je več položnic.Seštej si zneske vseh,pa tisto vsoto napiši.Saj če imaš elektriko tak visoko,pa še tiste zraven,ti tak pride čez 400 ojrov.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.8.2010 20:46:05   
matcar
Pa čer vsem skupaj!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.8.2010 20:50:54   
Rubin.
Ku ku.

Sam tolko uletim, da povem, da sem se mela fajn - lepo vas je bilo videti user posted image .

Vrtnica - cotke so super, Gaja bo prava manekenka. Še enkrat HVALA.

Pa seveda Tasi za posojeno lupinico.

Zlatike ste.

Čavči.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.8.2010 21:00:55   
Blueberry
Čer! Lepo vas je bilo danes spoznat.user posted image Čeprav sem bila med tistimi "bolj zgovornimi".user posted image user posted image Mogoče bo naslednjič kaj iz mene.user posted image Zdaj pa sem pri dragem malo na počitnicah.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.8.2010 21:03:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Čer! Lepo vas je bilo danes spoznat.user posted image Čeprav sem bila med tistimi "bolj zgovornimi".user posted image user posted image Mogoče bo naslednjič kaj iz mene.user posted image Zdaj pa sem pri dragem malo na počitnicah.user posted image
Ja,tebe je tudi blo lepo spoznat.user posted image Boš pa naslednjč bolj zgovorna!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.8.2010 21:09:32   
Blueberry
user posted image Mogoče pa res. Ko se bom 1x vklopla bo steklo.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.8.2010 21:15:33   
matcar

user posted image Mogoče pa res. Ko se bom 1x vklopla bo steklo.user posted image
Ja,pa še me smo take čveke,da težko v štih prideš.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 488
18.8.2010 21:15:40   
arabela*

se ne čudim....če te niso do besede pustileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
18.8.2010 21:16:25   
matcar

se ne čudim....če te niso do besede pustileuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nekak tak ja...user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
18.8.2010 21:17:04   
arabela*
jaz pa bom film na tv 3 gledala čez pol ureuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.8.2010 21:17:11   
ly117
Čer! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
18.8.2010 21:17:47   
ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image To bo to. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.8.2010 21:17:59   
matcar

Čer! user posted image
Kontra!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.8.2010 21:18:36   
matcar

jaz pa bom film na tv 3 gledala čez pol ureuser posted image

Jaz pa bom brala takrat,pa počasi zaspala.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.8.2010 21:18:48   
ly117

Boš pa drugič imela uvodnih 10 minut. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
18.8.2010 21:18:48   
katy83
čer

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.8.2010 21:19:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

To vse lahko navedeš,razen interneta.Lahko je več položnic.Seštej si zneske vseh,pa tisto vsoto napiši.Saj če imaš elektriko tak visoko,pa še tiste zraven,ti tak pride čez 400 ojrov.

a torej lahko elektriko?
te tak super...ker še imam nekaj poračuna sedaj zravenuser posted image ..v kolkem cajtu pa to nakažejo kaj, če ensem v vložišče? ali te svetovalka na razgovor tudi kliče?...se oproščam...ampak tega še nikoli nisem delalauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.8.2010 21:19:32   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

čer

Nazaj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.8.2010 21:19:34   
arabela*

Boš pa drugič imela uvodnih 10 minut. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?