Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:26:06
marta82
O lep pozdrav na 13.-ki.
_____________________________ BE NICE! I could be your boss someday.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:27:29
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 O lep pozdrav na 13.-ki. Nazaj.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:28:35
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 enako pri nas.Prej je bilo kot vesoljni potop,smo tudi vse izklopili...sem se že vstrašla,da bom mogla toto mojo psiho knjigo do konca prebrat E ti boga reva.Samo enkrat pa jo boš mogla. Ni obvezno,samo sem preveč trmasta,da bi obupala na tri četrt
_____________________________ http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:32:04
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 enako pri nas.Prej je bilo kot vesoljni potop,smo tudi vse izklopili...sem se že vstrašla,da bom mogla toto mojo psiho knjigo do konca prebrat E ti boga reva.Samo enkrat pa jo boš mogla. Ni obvezno ,samo sem preveč trmasta,da bi obupala na tri četrt Ja to maš pa prav.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:32:40
katy83
dober večer Čestitke vam/nam za 13.del. Kaj pa to, ko smo na petek 13-ga odprle 13-ti del. Ja, kaj hočem rada se igram s števili.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:33:47
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dober večer Kontra.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:39:00
katy83
vau, pa vrtnica in Rubin sta danes čvekali sicer vaju ne poznam, ampak sem full vesela. Rubin za izjemno novico.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:39:42
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dober večer Čestitke vam/nam za 13.del. Kaj pa to, ko smo na petek 13-ga odprle 13-ti del. Ja, kaj hočem rada se igram s števili. ja no saj sem zdaj vidla, da je o tem že blo govora
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:40:45
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najboljše,da Sami kr en seznamček gor napopa! Ne me hecat,da vam ne bom ki res spiska za "domače branje" naredila. Ja,itak! Sem se pa še ene knjige spomnila-Bela masajka.Si že brala?
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:43:02
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najboljše,da Sami kr en seznamček gor napopa! Ne me hecat,da vam ne bom ki res spiska za "domače branje" naredila. Ja,itak! Sem se pa še ene knjige spomnila-Bela masajka.Si že brala? Jaz ne. jo imam pa doma.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:45:08
matcar
Aja,čer vsem skupaj!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:45:47
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najboljše,da Sami kr en seznamček gor napopa! Ne me hecat,da vam ne bom ki res spiska za "domače branje" naredila. Ja,itak! Sem se pa še ene knjige spomnila-Bela masajka.Si že brala? Jaz ne. jo imam pa doma. Fajn,zelo vredu knjiga za prebrat.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:46:12
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,čer vsem skupaj! Nazaj.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:49:07
katy83
aja, babike tak ste o teh knjigah govorile, da danes nisem mogla, da si ne bi ene kupla. Sem bla v knjigarni Felix v Europraku pa imajo full dobre knjige za 2,99€. Kupla sem si od Valeri Tasso - Razgaljeni Pariz . Pozna katera? aja, bela Masajka rula Bi rada še drugi del prebrala. Pa doma imam na zalogi tudi kupljeno, šparam za dopust drugi del od Pride ženska k zdravniku , no drugi del se imenuje Vdovec .
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:49:30
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,čer vsem skupaj! čer tudi tebi
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:51:13
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najboljše,da Sami kr en seznamček gor napopa! Ne me hecat,da vam ne bom ki res spiska za "domače branje" naredila. Ja,itak! Sem se pa še ene knjige spomnila-Bela masajka.Si že brala? Jaz ne. jo imam pa doma. Fajn,zelo vredu knjiga za prebrat. Jaz sem bolj komot pa sem kar film pogledala. Tale Popolni idiot me pa ni tak fejst pritegnil kot npr. 1. umor. Sem prebrala par strani pa mi kar stoji knjiga in se ne spravim naprej. Pa saj ni slaba, ampak ni tak napeto. Grem še pred morjem po 2. priložnost in 3. kaj(naslov) ???
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:51:41
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bela Masajka rula Bi rada še drugi del prebrala. Kateri je že drugi del, ker mislim da ga mam tudi?
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:52:17
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bela Masajka rula Bi rada še drugi del prebrala. Kateri je že drugi del, ker mislim da ga mam tudi? Se priporočam!
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:52:39
marta82
Kakšna je ta Pride ženska k zdravniku? sem jo že parkrat gledala pa nikoli vzela.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:53:02
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bela Masajka rula Bi rada še drugi del prebrala. Kateri je že drugi del, ker mislim da ga mam tudi? Se priporočam! Naslov prosim.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:53:02
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najboljše,da Sami kr en seznamček gor napopa! Ne me hecat,da vam ne bom ki res spiska za "domače branje" naredila. Ja,itak! Sem se pa še ene knjige spomnila-Bela masajka.Si že brala? Jaz ne. jo imam pa doma. Fajn,zelo vredu knjiga za prebrat. Jaz sem bolj komot pa sem kar film pogledala. Tale Popolni idiot me pa ni tak fejst pritegnil kot npr . 1. umor. Sem prebrala par strani pa mi kar stoji knjiga in se ne spravim naprej. Pa saj ni slaba, ampak ni tak napeto. Grem še pred morjem po 2. priložnost in 3. kaj(naslov) ??? ah, ta Popolni idiot je tak...hecen Ampak jaz sem ga v 2 dneh prebrala, ker mi je blo tak hecno Ni pa nič posebnega
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:53:43
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bela Masajka rula Bi rada še drugi del prebrala. Kateri je že drugi del, ker mislim da ga mam tudi? Se priporočam! Naslov prosim. Tudi jaz se priporočam. mislim da je Vrnitev v Afriko
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:54:00
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, bela Masajka rula Bi rada še drugi del prebrala. Kateri je že drugi del, ker mislim da ga mam tudi? Se priporočam! Naslov prosim. Aja,ne vem.
RE: Mariborčanke, 13. del 13.8.2010 21:55:47
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kakšna je ta Pride ženska k zdravniku? sem jo že parkrat gledala pa nikoli vzela. Full je dobra. Jaz sem jo sicer v nosečnosti brala, pa sem full jokala zraven , ampak je zakon. Tak full resnična. Edino kar me moti pri tej knjigi, je da Kluun full podrobno opisuje Amsterdam. Je knjiga pravi vodič po Amsterdamu.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?пеперутка16 Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.