Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:49:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek? zakaj pa tak, se mi zdi, odkar te poznam, še nisem slišala, da bi za koga kako slabo stvar rekla , razen par cvetk ja se trudim bit tak..ja .... to je super. Jaz pa sem taki človek, da če mi gre kdo že od samega začetka na nerve, se težko tega občutka znebim... sem se pa že večkrat opekla glede tega, ampak...me ni izučilo jaz sem dolgo bila taka...gojila sovraštvo...da me je skoraj zglodalo....do dost koga in tudi dost kdo mi je bil tak hodo anti sedaj se trudim v vsakem človeku videt kaj dobrega....trudim...če razumeš
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:50:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera doma slučajno tisto napravo oz..krtačo električno za lase navijat..in je zraven priloženo še kak se reče........tak da ti kodre naredi(podobno kot ene svedre) Figaro misliš? Jaz ga imam. ne...figaro imam... ponavadi je bil ta nastavek zraven el.krtačke ali pa likalnika za lase....tak da se navalovijo lasje in full lepo zgleda...... jaz imam na likalniku take nastavke...ploščice, ki ti kao tak "zlikajo", da se kodrasto vidi Kak sem to napisala . To misliš? če kera prodaja kaj takega.....se priporočam....če je seveda vredno.....in nakodra lase
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:50:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek? zakaj pa tak, se mi zdi, odkar te poznam, še nisem slišala, da bi za koga kako slabo stvar rekla , razen par cvetk Pospis!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:51:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya to mislim...tisto valovito ploščico..... ja imam to. Rabiš? ja...ampak ne vem...če paše meni na likalnik menda ne..ker ta ne gre snet
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:52:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar večer! A bo tisti vozek okej ali iščeš kaj posebnega? Ja,takega sem mislila,samo sem htela z strehico,kot so jih v Leklerku meli.Je pa ta tudi dober,za Saš-a.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:52:30
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem dolgo bila taka...gojila sovraštvo...da me je skoraj zglodalo....do dost koga in tudi dost kdo mi je bil tak hodo anti sedaj se trudim v vsakem človeku videt kaj dobrega....trudim...če razumeš Mi je znano...je svet precej lepši,odkar se trudim v ljudeh videt tudi dobro stran
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:52:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek? zakaj pa tak, se mi zdi, odkar te poznam, še nisem slišala, da bi za koga kako slabo stvar rekla , razen par cvetk ja se trudim bit tak..ja .... to je super. Jaz pa sem taki človek, da če mi gre kdo že od samega začetka na nerve, se težko tega občutka znebim... sem se pa že večkrat opekla glede tega, ampak...me ni izučilo jaz sem dolgo bila taka...gojila sovraštvo...da me je skoraj zglodalo....do dost koga in tudi dost kdo mi je bil tak hodo anti sedaj se trudim v vsakem človeku videt kaj dobrega....trudim...če razumeš se jaz tudi trudim vedno bolj, ker vidim, da to moje razmišljanje nimamor ne vodi ampak zanimivo je to, da vse od Mariborčank pa ste mi zakon Ponavadi vedno najdem nekoga, ki mi gre na nerve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:54:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 se jaz tudi trudim vedno bolj, ker vidim, da to moje razmišljanje nimamor ne vodi ampak zanimivo je to, da vse od Mariborčank pa ste mi zakon Ponavadi vedno najdem nekoga, ki mi gre na nerve Vidiš,se ti že zboljšuje...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:55:04
|
|
|
|
botrca
|
Jutri bom imela pire krompir...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:55:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Samiiiiiiiiiii Ups,ste me zalotile Malo se švercam,pa za nazaj berem,nimam pojma kake teme mate danes BB, pucanje zmrzovalnika , kodranje las, ... Hvala za povzetek,vsaj s kodranjem las nimam problemov... ma jaz imam že fajn dolge, pa mi ni se za česat pa take fore....bi si najraje kako izi trajno naredla, pa ne upam
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:55:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutri bom imela pire krompir... sem ti odgovorila tam na tisti temi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:55:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 se jaz tudi trudim vedno bolj, ker vidim, da to moje razmišljanje nimamor ne vodi ampak zanimivo je to, da vse od Mariborčank pa ste mi zakon Ponavadi vedno najdem nekoga, ki mi gre na nerve Vidiš,se ti že zboljšuje...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:56:47
|
|
|
|
matcar
|
No,jaz pa DOPUST!!!!Končno!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:56:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem dolgo bila taka...gojila sovraštvo...da me je skoraj zglodalo....do dost koga in tudi dost kdo mi je bil tak hodo anti sedaj se trudim v vsakem človeku videt kaj dobrega....trudim...če razumeš Mi je znano...je svet precej lepši,odkar se trudim v ljudeh videt tudi dobro stran res je
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:57:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 se jaz tudi trudim vedno bolj, ker vidim, da to moje razmišljanje nimamor ne vodi ampak zanimivo je to, da vse od Mariborčank pa ste mi zakon Ponavadi vedno najdem nekoga, ki mi gre na nerve Vidiš,se ti že zboljšuje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:57:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,jaz pa DOPUST!!!!Končno! Uživaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:57:54
|
|
|
|
matcar
|
Pa moj je doma! Bomo končno en vikend po dolgem času skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:58:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek? zakaj pa tak, se mi zdi, odkar te poznam, še nisem slišala, da bi za koga kako slabo stvar rekla , razen par cvetk ja se trudim bit tak..ja .... to je super. Jaz pa sem taki človek, da če mi gre kdo že od samega začetka na nerve, se težko tega občutka znebim... sem se pa že večkrat opekla glede tega, ampak...me ni izučilo jaz sem dolgo bila taka...gojila sovraštvo...da me je skoraj zglodalo....do dost koga in tudi dost kdo mi je bil tak hodo anti sedaj se trudim v vsakem človeku videt kaj dobrega....trudim...če razumeš se jaz tudi trudim vedno bolj, ker vidim, da to moje razmišljanje nimamor ne vodi ampak zanimivo je to, da vse od Mariborčank pa ste mi zakon Ponavadi vedno najdem nekoga, ki mi gre na nerve ma saj ne misli, da so meni vsi ljudje okej...ampak tud tisti, ki mi npr gre na jjjj.....ne bom sedaj žvekala in mlela...enostavno ga ignoriram, pa mi je lažje...se ne ubadam z osebo...če razumeš...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:58:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,jaz pa DOPUST!!!!Končno! Uživaj Pa še kako bom uživala! Imam sicer doma delo,samo bom pa vseeno!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:59:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek? zakaj pa tak, se mi zdi, odkar te poznam, še nisem slišala, da bi za koga kako slabo stvar rekla , razen par cvetk ja se trudim bit tak..ja .... to je super. Jaz pa sem taki človek, da če mi gre kdo že od samega začetka na nerve, se težko tega občutka znebim... sem se pa že večkrat opekla glede tega, ampak...me ni izučilo jaz sem dolgo bila taka...gojila sovraštvo...da me je skoraj zglodalo....do dost koga in tudi dost kdo mi je bil tak hodo anti sedaj se trudim v vsakem človeku videt kaj dobrega....trudim...če razumeš se jaz tudi trudim vedno bolj, ker vidim, da to moje razmišljanje nimamor ne vodi ampak zanimivo je to, da vse od Mariborčank pa ste mi zakon Ponavadi vedno najdem nekoga, ki mi gre na nerve ma saj ne misli, da so meni vsi ljudje okej...ampak tud tisti, ki mi npr gre na jjjj.....ne bom sedaj žvekala in mlela...enostavno ga ignoriram, pa mi je lažje...se ne ubadam z osebo...če razumeš... razumem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:59:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa moj je doma! Bomo končno en vikend po dolgem času skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 22:00:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa moj je doma! Bomo končno en vikend po dolgem času skupaj. kak lepo jaz bom pa tak mojega z avtki in heliji pred hof poslala
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 22:00:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa moj je doma! Bomo končno en vikend po dolgem času skupaj. kak lepo Ja,2 dni,v ponedeljek pa spet gre za en teden v Zagreb!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?