|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
29.9.2010 21:24:59   
arabela*
Jaz tud ne bom čveki čveki...grem večerjo pripravit, potem pamoram knjigo do konca prebrat, ker je treba jutri vrnituser posted image

nočkauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
29.9.2010 21:42:01   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz tud ne bom čveki čveki...grem večerjo pripravit, potem pamoram knjigo do konca prebrat, ker je treba jutri vrnituser posted image

nočkauser posted image user posted image

Iz katere knjiznice jo imas? Rotovz in Taborska sta obe zaprti do nadaljnega zaradi stavke user posted image

eto se na netu,skoda,da nisem prej pogledala preden sem danes sibala

http://www.mb.sik.si/aktualno.asp?lang=sl&str=103&id=118

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
29.9.2010 21:42:46   
Sacherca
Gledam pa Razocarane gospodinje zdaj..Potem pa se USD  z mojim skupaj...Kar pomeni se cohanje zraven user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
29.9.2010 22:07:59   
katy83
dober večer punce.

Mi smo danes imeli posvetovalnico in je fant pri 6.mesecih velik 66cm, tehta pa , pazi to: 9200g. user posted image Pa ni noben reko, da je močen. Ker se itak vidi, da je. user posted image Pa kri so mu vzeli in naš junak ni niti solzice spusto, sploh ni zajamral. Bravo. saj sem vedela, da je car. user posted image user posted image user posted image Pa urin smo dali, pa obseg glavice zmerli, pa malo je pogledala kako sedi, pa nas spraševala kaj je, katero mleko pije, tak osnove pač. No, zaskrbljujoče je to, da je rekla, da se mu obseg glavice prehitro večauser posted image (koala ti veš kaj o tem?), ampak da je verjetno dedno, ker imam jaz veliko glavouser posted image user posted image user posted image user posted image . Skratka čez 14 dni ima še kontrolo zaradi tega obsega, ker se naj ne bi tako večalo in je možnost možganskega pritiska na lobanjo. Al kaj že? user posted image user posted image Ampak je rekla, da se naj ne sekiram, da lepo napreduje in je vredu fant in da verjetno nič ne bo. Hope so. No, pa še v urinu je pokazalo povišan sladkor, tak da...ah, ja, pa imam spet 14 dni, da se lahko malo živciram. user posted image No, na srečo imamo še v ponedeljek razvojno ambulanto, pa še me bodo tam malo pomirili user posted image ali pa še bolj zaživcirali. user posted image   Tak da cepljen danes tudi ni bil, bo čez 14 dni.

evo, kratkouser posted image poročilo, jutri gremo v Avstrijo, malo v šoping, kr tu v Lipnico samo, do Graza ne grem, ker potem bi spet v Ikei preveč denarja pustila.

lep pozdrav

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
30.9.2010 8:46:26   
Sacherca
Jutro user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
30.9.2010 8:57:13   
elevitka
Jutro ! Jaz pijem kafe... tanajmlajši pa gleda babe na MTV dancu - ta blontne najbolj palijo !!!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
30.9.2010 9:53:11   
arabela*
morninguser posted image

Midve z M sva se že nazajtrkovale...kosilo se že kuha( zelenjavni sojini zrezki, riž, pa solata)....

Zunaj se nekaj sonček kaže......ampak je mrzlo user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
30.9.2010 11:34:38   
botrca
Jutro,

jaz sem že od 7.30 sama, moj je moral it že takrat v službo, Jana sem normalno peljala v vrtec. Zajtrkovala sem tople sendviče. Perilo se pere, posoda tudi, eno perilo imam za pospravit in to je to. Ni kaj posebej novega. Jutri če ne bo dež, greva z mojim po kostanje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
30.9.2010 11:37:52   
botrca

in oblačno...vsaj pri nas user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
30.9.2010 11:40:59   
arabela*
še fajn da os knjižnice zaprte in si kar sam lahko podaljšam..do..nevemkdaj..user posted image ......mi ni uspelo vsega prebrat......

M spi, jaz ob rahli kavici.....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
30.9.2010 11:41:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

in oblačno...vsaj pri nas user posted image

tu tudi že, ja...cel dopoldan pa je lep sonček sijaluser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
30.9.2010 11:57:00   
botrca
Grem perilo obesit, eno pa pospravit. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
30.9.2010 12:06:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Grem perilo obesit, eno pa pospravit. 

ma meni se po tri dni suši sedaj..tak da se nabira v kopalniciuser posted image ...posteljnino sem obesila...upam da se še danes posušiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
30.9.2010 12:13:09   
Lenči_
Dan!

Z m. ble že pri moji mami na vse zgodaj! Pile kavo. Potem se je m. pokakala tak, da je vse ven vrezalo. Hlače, bodi.. vse posrano. Ko sem jo šla preoblečt se je še enkrat konkrtetno aknila, vse po kavču. Ko končno pobrišem tisti drek iz kavča se mi še polula po kavču. Vglavnem, pestro! user posted image user posted image

Rižek sem že skuhala. Ko pride moj iz službe samo cordon bluje še vržem v olje in bomo jedli. Maruška aja že 1 uro.

Katy user posted image za tako lepe mere. Tudi m. je imela pri 6. mesecih 9150g in velika bila 69cm. In pa user posted image user posted image in user posted image user posted image za malega srčka. Upam, da bo vse vredu. In ne sekiraj se preveč. Drugače so pri naši m. tudi jemali kri v porodnišnici 2x, ker so mislili, da ima sladkorno. Je bla njena porodna teža 4060g. No, hvala bogu, ni imela. Kolko je pa tvoj fantič imel porodne in ali so mu takrat kaj preverjali za sladkorno? Zanima me, če se lahko pokaže kasneje sladkorna al kak je s tem?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
30.9.2010 12:15:57   
koala
Dan!

katy mojemu je tudi hitro glavica rastla in ko sem po dolgem in počez prečesala neta sem se itak totalno znervirala, ker sem našla same hude scenarije (pa še v nosečnosti so mu odjkrili razširjene votle dele možganov) potem pa me je njegova pediatrinja pa tudi zdravnica v razvojni potolažila da je vse OK, ker lepo napreduje, blablabla. ja pa imel tudi nekaj kontrolnih UZ glavice (3 menda) in ke je bilo vse OK, no votli deli so ostali razširjeni a se niso širli naprej smo zaključili zadevo. Probaj se za kaki UZ glavice zmenit, pa boš pomirjena. Jaz mislim da ni nič hudega saj obvlada vse kar nmaj bi pri tej starosti. Koliko pa ma obseg glave?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
30.9.2010 12:22:08   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_
katy user posted image za tako lepe mere.  In pa user posted image user posted image in user posted image user posted image za malega srčka. Upam, da bo vse vredu. In ne sekiraj se preveč.

tukaj se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
30.9.2010 12:32:26   
rina22
katy, uff, kake lepe mereuser posted image user posted image moja pa je mela pri 13 mesecih 9130 g, pa je mela porodmo težo čisto normalno (3600g), samo je očitno bolj po atiju suhicauser posted image
Se strinjam z Lenči, ne sekiraj se, vse bo vredu user posted image user posted image user posted image user posted image

tale stavka je pa tudi meni čisto mimo user posted image ok, ne rečem za one reveže, ki že ne vem kak dolgo plače niso dobli (Vegrad), ne pa tele, ko majo za svoje delo (po mojem mnenju) čist zadostno in lepo plačo. Pa še MAJO jo. Kolko je pa ljudi, ki je nimajo user posted image Tu se lahko malo zamislijo.Saj vem, vsak se bori zase, za svoje življenje in svoje dobro, ampak je na žalost vedno bolj tak, da vidimo samo sebe, sočloveka pa ne. Pa nam nekdo lahko trpi pred nosom, mi pa tarnamo zaradi nekih banalnih stvariuser posted image Eh, spet me je zaneslo.. Nem več filozofirala... Samo tak je user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
30.9.2010 12:34:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

tale stavka je pa tudi meni čisto mimo user posted image

meni tudi....sem mnenja, da do tega pri nas sploh ne bi smelo prit...pa po mojem se ne bo ničkaj spremenilouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
30.9.2010 12:55:35   
rina22

tale stavka je pa tudi meni čisto mimo user posted image

meni tudi....sem mnenja, da do tega pri nas sploh ne bi smelo prit...pa po mojem se ne bo ničkaj spremenilouser posted image

kaj pa veš.. mogoče bodo pa tile dosegli svoje, saj veš, kdo in kaj so.. sram me je, da naša država res tistih ne povoha, ki majo res težave.. glej, ljudje so delali, po hrano pa so hodli na rdeči križ. halo?!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.9.2010 12:56:54   
rina22
Tole ste gledale? Meni je včeraj res vse odpovedalo, ko sem tole vidla. Pa kaj za user posted image je s tem svetom in ljudmiuser posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/kalvarija-dvomesecne-neli.html

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
30.9.2010 13:38:26   
Lenči_

Tole ste gledale? Meni je včeraj res vse odpovedalo, ko sem tole vidla. Pa kaj za user posted image je s tem svetom in ljudmiuser posted image

user posted image user posted image user posted image boga dojenčica. Ti zdravniki so pa grebatorji brez srca. Sramota!!!!!!!!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.9.2010 16:18:48   
botrca

nič novega user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
30.9.2010 16:19:32   
botrca
Jaz pa kuham stročji fižol, krompir, hrenovke. Pol pa greva z Janom k moji sestri na kavo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.9.2010 17:59:26   
ly117
Dan!

Pri nas nič kaj novega, razen da so mi pogodbo podaljšali za teden dniuser posted image , pa po 21 mescih ko grem ven pa moram pol v soboto it delat. user posted image user posted image Mam pa srečo nikaj.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.9.2010 19:47:00   
ly117
user posted image mi spat. Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?