katy83
|
dober večer punce. Mi smo danes imeli posvetovalnico in je fant pri 6.mesecih velik 66cm, tehta pa , pazi to: 9200g. Pa ni noben reko, da je močen. Ker se itak vidi, da je. Pa kri so mu vzeli in naš junak ni niti solzice spusto, sploh ni zajamral. Bravo. saj sem vedela, da je car. Pa urin smo dali, pa obseg glavice zmerli, pa malo je pogledala kako sedi, pa nas spraševala kaj je, katero mleko pije, tak osnove pač. No, zaskrbljujoče je to, da je rekla, da se mu obseg glavice prehitro veča (koala ti veš kaj o tem?), ampak da je verjetno dedno, ker imam jaz veliko glavo . Skratka čez 14 dni ima še kontrolo zaradi tega obsega, ker se naj ne bi tako večalo in je možnost možganskega pritiska na lobanjo. Al kaj že? Ampak je rekla, da se naj ne sekiram, da lepo napreduje in je vredu fant in da verjetno nič ne bo. Hope so. No, pa še v urinu je pokazalo povišan sladkor, tak da...ah, ja, pa imam spet 14 dni, da se lahko malo živciram. No, na srečo imamo še v ponedeljek razvojno ambulanto, pa še me bodo tam malo pomirili ali pa še bolj zaživcirali. Tak da cepljen danes tudi ni bil, bo čez 14 dni. evo, kratko poročilo, jutri gremo v Avstrijo, malo v šoping, kr tu v Lipnico samo, do Graza ne grem, ker potem bi spet v Ikei preveč denarja pustila. lep pozdrav
|