Lenči_ -> RE: Mariborčanke, 13. del (16.8.2010 14:15:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro [sm=smiley1.gif] koooooončno je ludi vikend za nami, sem prav vesela[sm=smiley36.gif] punce, saj ste verjetno že na fb vidle, samo me vseeno zanima, če ma katera kako nalepko odveč od omv-ja? jaz sem včeraj po nerodi razbila najlepši kozarec [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] LEPO PROSIIIIM[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] sem bila čez vikend depresivna pa jezna pa vse skup[sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif] sept pride k nam stanovat brat od mojga[sm=smiley13.gif] to pomeni - nič več ne bomo sami, sobo, ki jo bo mel on, bi lahko mela T... mah, tak sem.. niti ne vem, kaj-jezna ali žalostna [sm=smiley19.gif] včeraj je moj pleskal tisto sobo, in ko je bila končana, sem na sred sobe kar padla v jok, ker mi je padlo na misel, da bi zdaj lahko to bilo pripravljeno za T in bi ona dobila svojo sobico[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] upam, da boš lahko to čim lažje prenašala. Meni tud ne bi pasalo. Ma glede na to, da je SŠ je vrjetno začasno. Saj bo hitro minilo![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|