Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 11:23:45
|
|
|
|
Blueberry
|
Tako jaz sem doma. Izpit sem odpisala zdaj pa bomo vidli kak bo. Mislim pa da me čaka 2. rok. Kje se vse skrivate? Vreme pa je za . Pri nas ni nič sonca.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 11:27:43
|
|
|
|
koala
|
Bluberry, saj bo. A ma še vedno 3 vprašanja pa piši, al je kaj spremenil? rina za popoldan smo se ta teden pogovarjale, da se nam bo še Rubin lahko pridružila.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 11:30:37
|
|
|
|
Blueberry
|
3 vprašanja se imeli. Jaz bi tudi. Mi jih imamo zdaj 10. Pa 45 minut časa. Pri vas jih tudi dosti ni naredilo?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 12:04:42
|
|
|
|
koala
|
Bluberry, ja so bla tri, samo so bila tako obširna da si lahko esej napisal. Aja, zdaj so izpiti na računalniku ne? Saj mi smo tudi samo 45 minut meli. Razultati so pa bli pri nas hja, porazni cca 20% jih je nardilo. Jaz sem se ful mantrala z to bedasto mikro, pa me zdaj kaj vprašam, bom moglait guglat.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 12:24:32
|
|
|
|
Blueberry
|
Ne, mikra ni računalniški izpit. Moramo tudi pisat. Pa so tudi kar obširna vprašanja. Res nevem zakaj da taki poudarek na to mirko. Saj ne bomo mikrobiologi. Hehe. Novak pa te že kar dolgo uči na tem faxu.. Delaš v zdravstvu drugače?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 12:34:44
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Evo,jaz doma,sem še šla na fitnes po šihtu,pa so me moji tolko gnjavli,da sem šla domov.Zaj pa grem malo počivat.Pol pa po Saš-a k tašči.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 12:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
Dan jaz tudi bila na fitnesu...pridno delala uro in pol....pasalo.... zdaj pa kosilo grejem: goveja juhica...ocvrte in pečene ribe, riž in paradaj+ kumarce solata Potem pa šibnemo z otroci na piramido....da malo kondicije naberem
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 12:45:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa so me moji tolko gnjavli,da sem šla domov. Murko...pa to ......se je odločil mišice natrenirat
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 12:46:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Drugače kot berem in koliko mi moj pove je v Sloveniji skozi dež. ja kaj ni z vami šel? bog ne daj, mi paše vročina jaz sem te za tvojega moža vprašala..ne za dež
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.8.2010 12:47:06 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 12:55:51
|
|
|
|
ly117
|
Oj, jaz sem že tud nazaj. Vse porihtala, pol MB prehodla zdaj pa mam tak težke noge, pa ne vem če ni to od vremena.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 13:01:16
|
|
|
|
marta82
|
Rina žal mi je, da so ti prekrižali načrte glede sobice. Upam, da se boste vsaj v redu razumeli. Še dvakrat spat pa morjeeeeee!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 14:15:04
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro koooooončno je ludi vikend za nami, sem prav vesela punce, saj ste verjetno že na fb vidle, samo me vseeno zanima, če ma katera kako nalepko odveč od omv-ja? jaz sem včeraj po nerodi razbila najlepši kozarec LEPO PROSIIIIM sem bila čez vikend depresivna pa jezna pa vse skup sept pride k nam stanovat brat od mojga to pomeni - nič več ne bomo sami, sobo, ki jo bo mel on, bi lahko mela T... mah, tak sem.. niti ne vem, kaj-jezna ali žalostna včeraj je moj pleskal tisto sobo, in ko je bila končana, sem na sred sobe kar padla v jok, ker mi je padlo na misel, da bi zdaj lahko to bilo pripravljeno za T in bi ona dobila svojo sobico upam, da boš lahko to čim lažje prenašala. Meni tud ne bi pasalo. Ma glede na to, da je SŠ je vrjetno začasno. Saj bo hitro minilo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 14:19:53
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan jaz tudi bila na fitnesu...pridno delala uro in pol....pasalo.... zdaj pa kosilo grejem: goveja juhica...ocvrte in pečene ribe, riž in paradaj+ kumarce solata Potem pa šibnemo z otroci na piramido....da malo kondicije naberem pridna, fitnes pa to! Pri nas bo pa oslič, blitva s česnom in krompirčkom, pa solatka (še ne vem kera, ker je tašča tolko zelenjave prinesla, da ne vem kje začet) Štrudl jabolčni sem pa tud že spekla malo prej(so tud ble jabolke za ponucat).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 14:20:53
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Evo,jaz doma,sem še šla na fitnes po šihtu,pa so me moji tolko gnjavli,da sem šla domov.Zaj pa grem malo počivat.Pol pa po Saš-a k tašči. lepo se razgibavate! pridni!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 14:35:01
|
|
|
|
Lenči_
|
Polek štrudla sem danes uspela biti še v mestu. Sva šle z M. po plenice v DMa, pa na white mochachino v Baristo mmm, kak je pa to dobro! M. sem skuhala danes za kosilo korenček + jabolko. Ji je šlo bolj "v rit", kot pa sam korenček! M. zdaj aja že eno urno. Še kakšno urco bi blo fajn, da potegne, da grem še malo na FB in malo pospravit! lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 15:44:39
|
|
|
|
ly117
|
Če se želimo ta teden dobit na kavi je itak najbojše da kraj in datum določi "huda teta". No ni pa nujno. Se še strinja kera z mano.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 15:45:05
|
|
|
|
ly117
|
Men se pa zda tak spi.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 15:46:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar pa so me moji tolko gnjavli,da sem šla domov. Murko...pa to ......se je odločil mišice natrenirat
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 15:48:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če se želimo ta teden dobit na kavi je itak najbojše da kraj in datum določi "huda teta". No ni pa nujno. Se še strinja kera z mano. Te pa naj bo! KAVA V SREDO OB 16-H V MITNICI!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 15:49:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men se pa zda tak spi. Te pa idi malo zacumat.Jaz bi še tudi,pa sem mogla it po dnar v Š.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 15:54:35
|
|
|
|
matcar
|
Rina, Saj bo,ne se preveč sekirat,pa kregat se je tudi brez pomena! Marta,malo še,pa kufre pakirat! Saraya,kaj za ju3 bi šlo ob 8-h že? Bluebarry,saj boš naredila ta izpit.Boš vidla,držim pesti! Upam,da nisem katere izpustila!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 15:55:27
|
|
|
|
matcar
|
Ju3 pa se bomo šli kopat nekam za cel dan,moram izkoristit,ker je lepo vreme napovedano,pa fraj sem.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 16:00:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če se želimo ta teden dobit na kavi je itak najbojše da kraj in datum določi "huda teta". No ni pa nujno. Se še strinja kera z mano. Te pa naj bo! KAVA V SREDO OB 16-H V MITNICI! Razumem mati.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 16:01:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men se pa zda tak spi. Te pa idi malo zacumat.Jaz bi še tudi,pa sem mogla it po dnar v Š. Ma ne morem. Še malo pa boma z L šla ven, pa pol zvečer ne bom mogla zaspat.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 16.8.2010 20:04:54
|
|
|
|
sami0804
|
Večeer!!! Ja,kje pa ste spet vse? Popoldan smo bili pri logopedu,potem v Jakobu,zdaj pa mularija gleda obvezen Looney tunes,atek v fabriki,matka pa piše kozlarije po forumu ...in čaka...in čaka...samo se mi zdi,da bom mogla prej odpeketat,preden bom družbo dobila tu...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?