|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ostati zaradi otroka?
13.8.2010 14:41:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

od moejga brat vozi avtobus po evropi in jaz sem mojemu že takoj povedala, da jaz niti pod razno ne bi mela takega moža, da ga otrok pozna po slikici in da se nič ne vidimo. pa je moj rekel, da se za tako službo itak ne bi odločil.

Vedno je možnost izbire, če ste se le pripravljeni odreči tudi kakemu everčku manj. Če cel dan dela ma najbrž dobro plačo ne?

se podpišem...zelo lepo napisano. In ja...vse se da uskladit, če je le voljauser posted image

Še to dodam, da tudi oče od mojega mel enako službo kot njegov brat in ker ga je moj mož videl v celem otroštvu in najstništvu efektivno ene 2 leti skupaj od npr 20ih, ( svojega očeta), se ni odločil za enak poklic, čeprav ga je vabil, ker ve kaj pomeni, da " nimaš očeta". No brat se je pa kljub temu za to delo odločil. smo različni, ampak imamo možnost izbire.

vsi imamo dan, ki je dolg 24 ur. Le razporediti si ga moramo tako, da je ok.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.8.2010 14:42:35   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Povejte mi ve, ki pravite, da so časi minil, koliko je človek sposoben efektivno delat na dan? 5,6,8, 10,12 ur, koliko dni v tednu, 5, 6, 7....

poznam veliko moških, ki kao delajo po cel dan in hvatajo krivine, ker evektivno delat tolko in tolko ur na dan itak ne moreš za daljše obdobje, ker se prekuriš. Edino, če ne jemlješ koke.user posted image

Itak, pol privatnikov okol nas se hvali, kok delajo cele dneve, pol jih pa vidiš kje drugje kot za šankom, vedno eni in isti kombiji pred gostilno, žene doma najbrš pa pisarijo, kok je od šestih do dveh zgodovina.

Moj mehanik, znan, kvaliteten, k njemu prideš ob štirih, je delavnica pometena, delavci pa v odhajanju domov.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.8.2010 14:43:36   
blaža

Povejte mi ve, ki pravite, da so časi minil, koliko je človek sposoben efektivno delat na dan? 5,6,8, 10,12 ur, koliko dni v tednu, 5, 6, 7....

poznam veliko moških, ki kao delajo po cel dan in hvatajo krivine, ker evektivno delat tolko in tolko ur na dan itak ne moreš za daljše obdobje, ker se prekuriš. Edino, če ne jemlješ koke.user posted image

Itak, pol privatnikov okol nas se hvali, kok delajo cele dneve, pol jih pa vidiš kje drugje kot za šankom, vedno eni in isti kombiji pred gostilno, žene doma najbrš pa pisarijo, kok je od šestih do dveh zgodovina.

Moj mehanik, znan, kvaliteten, k njemu prideš ob štirih, je delavnica pometena, delavci pa v odhajanju domov.

točno tako.user posted image

včasih sem rekla mojemu, da bi raje, da dela na komunali, kot, pa da ga cel dan ni, ampak zdej me vedno opomne, da je delat na komunali že dober job.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.8.2010 14:44:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kaj pa drugi vidik tega, Kalbo? Mogoče imajo pa doma žene, ki jim za vsak drek najedajo in se jim enostavno sploh ne gre domov, dokler ni nujno, če pa poleg tega še kakšen dodaten euro pade, pa toliko bolje.

to se tudi strinjam...ampak nekako je smiselno rešit težave...ne bežat in se skrivat...sicer pa ja...sto ludi, sto čudiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.8.2010 14:44:25   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Mah, pri nas jih vidim, ko jih je ob pol petih še kar nekaj za mizami in to vedno eni in isti, pa vsi doma z družinami, sam se jim enostavno ne da domov, zbiranje nadur jim je šport in statusni simbol.

Kaj pa drugi vidik tega, Kalbo? Mogoče imajo pa doma žene, ki jim za vsak drek najedajo in se jim enostavno sploh ne gre domov, dokler ni nujno, če pa poleg tega še kakšen dodaten euro pade, pa toliko bolje.

Jaz takšnih poznam kar nekaj. Je pa res, da so papuče (beri: preleni za ločitev in selitev, saj jim "žena-servis" pač še vedno pride prav).

Že že, samo ni to stvar v cajtih, ampak v njih samih.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.8.2010 14:45:39   
blaža
itak, da takim žene najedajo, ker so skozi same. če bi bli pravi moški, ne bi ostajali v službi zaradi tega, ampak bi šli domov in rešli zadeve z ženami .user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.8.2010 14:47:55   
arabela*

itak, da takim žene najedajo, ker so skozi same. če bi bli pravi moški, ne bi ostajali v službi zaradi tega, ampak bi šli domov in rešli zadeve z ženami .user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.8.2010 14:50:54   
Anonimen
Kalbo, obstajajo službe, kjer si od doma odsoten po 10-13 ur na dan. Po službi pa še poslovni sestanki, večerje...in ja: moj ne dela za banane. nam tako ugaja, dokler bo moj to zmogel in dokler si ne nabere dovolj izkušenj, da potem skupaj zajadrava v svoje posle.user posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
13.8.2010 14:52:13   
ursi

Oprosti, Kalbo, načeloma se strinjam s teboj, ampak dejansko obstajajo privatniki, ki delajo cel dan. Verjemi, sem dala to skozi, trajalo je kar nekaj dolgih let. Ok, si vzameš vmes mogoče ob kosilu kakšno minuto pavze več, ker drugače dol padeš, ampak če je narava dela taka, da se stvari ne da odložiti, je nekaj treba žrtvovati. Zakaj? Tudi zato, da so zaposleni lahko imeli normalen urnik in so bili popoldneve frej.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.8.2010 14:54:43   
kakadoo

Mah, pri nas jih vidim, ko jih je ob pol petih še kar nekaj za mizami in to vedno eni in isti, pa vsi doma z družinami, sam se jim enostavno ne da domov, zbiranje nadur jim je šport in statusni simbol.

Zase vem, da grem raj ceste pometat, al pa kante na kamion metat, kot ba da bi moral bit v službi petek in svetek po 12 ur na dan.

Jah kalbo.... veš, js tud dostkrat visim še ob šestih pa tud ob sedmih za mizo... In kaj naj si pomagam?
Če ne bom vsega nardeila kar mi je dodeljeno - lahko samo shodim. Pa daleč od tega da neb hotla jit domov.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.8.2010 14:55:30   
ajsek

Ali pa v gostilno na kavo, kjer se vsakodnevno sklepajo pomembni dogovori. user posted image

Mater ste ene smešne. Saj ni nič narobe s tem, da vaši zakoni delujejo po principu - On nosi denar domov, jaz furam vse ostalo, vidiva se pa čez vikend. Samo ne tega opravičevat s tem, da so danes drugi časi.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.8.2010 14:59:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Ali pa v gostilno na kavo, kjer se vsakodnevno sklepajo pomembni dogovori. user posted image

Mater ste ene smešne. Saj ni nič narobe s tem, da vaši zakoni delujejo po principu - On nosi denar domov, jaz furam vse ostalo, vidiva se pa čez vikend. Samo ne tega opravičevat s tem, da so danes drugi časi.

Jaz mojega ne opravičujem s tem, da so drugi časi. Sam dej pomisli mal no. Kje so službe od 6-2.???  Obstajajo poklici, kjer je delovni čas od 9-ih naprej. Nekateri se tud 1 ure še vozijo na šiht.

(odgovor članu ajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
13.8.2010 15:03:05   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Jaz mojega ne opravičujem s tem, da so drugi časi. Sam dej pomisli mal no. Kje so službe od 6-2.???  Obstajajo poklici, kjer je delovni čas od 9-ih naprej. Nekateri se tud 1 ure še vozijo na šiht.

Pošta slovenije .user posted image No konča ob 14.30.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.8.2010 15:04:52   
ajsek
Itak. Pa poklicat se tudi ne da, niti smsa poslat, niti mejla. In namesto domov se gre po šihtu v kafič. Ker se rabi čas zase. Žena pa prosi za svojih 5 minut, otrok očeta ne vidi po par dni skupaj. To so ti famozni novi časi.
Nihče ni rekel, da mora mož bit ob dveh doma. Me pa ne boste prepričali, da obstaja prav veliko služb, kjer se tekom celodnevnega šihta ne najde minute za klic ženi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.8.2010 15:10:42   
water lily
Midva pa oba delava do pete popoldne (ok on sam še en mesc), pa nama nč časa ne zmanjkujeuser posted image
Jst ne vem no, pridem ob ene pol šeste šeste domov, je še 5-6ur preden grem spatuser posted image
Pa vikend cel. Sam sva pa rada skupaj. In to je glavno.
Moja dva sta cel življenje delala ati dopoldne, mami popoldne, bli smo štirje otroc, zarad varstva pač. Pa sta se res fajn razumela, pa tud kot družina smo ful stvari skupaj počeli. Je pa res da tvja nismo bulil(smo igral človek ne jezi se rajuser posted image ), forumov ni blouser posted image , fotr ni po gostilnah hodu, mami ne vsake pet minut po frizerajih in solarijih.....ne vem no.....men se nč ne zdi da so drgačni časi zdej. V bistvu so boljš za mojo logiko.
Pa tud zdej so družine ki delajo deljen delovnik, tri smene al pa še več, dohtarji, sestre z dežurstvi.....marsikdo. Kaj so slabi starši pol ker niso cele popoldneve doma?
Ne ga srat.

Če človk ni srečen za to niso krivi drugi. Očitno res tip ni rad doma. Zakaj to tako pa.....ja ne vem to pa vidva vesta. Ni pa šiht temu kriv. Ker če bi ti mela filing da ste vi na prvem mestu, da je rad doma, raje kot drugje....te nebi motilo če bi bil dosti v službi. Tako imaš pa občutek da si na kdove kterem mestu....in te to dela nesrečno. Ne njegov šiht.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.8.2010 15:12:14   
Anonimen

Itak. Pa poklicat se tudi ne da, niti smsa poslat, niti mejla. In namesto domov se gre po šihtu v kafič. Ker se rabi čas zase. Žena pa prosi za svojih 5 minut, otrok očeta ne vidi po par dni skupaj. To so ti famozni novi časi.
Nihče ni rekel, da mora mož bit ob dveh doma. Me pa ne boste prepričali, da obstaja prav veliko služb, kjer se tekom celodnevnega šihta ne najde minute za klic ženi.

Jah glede teh klicev ti povem samo mojo izkušnjo. Dokler sem jaz na šihtu in če imam fajn nabit dan od vseh pacientov, potem se do 14 ne morva slišat. Potem vskočim v vrtec, od tam domov hitro kosilo napravit...ura je tik tak 15-16. In če imam srečo, potem se slišva komaj takrat prvič. Velikokrat ne more potem on in se vidiva ko pride domov. Evo, tko je to pri nas. Je pa res, da so to dogodki, ki se ne zgodijo velikokrat.

(odgovor članu ajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
13.8.2010 15:12:55   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Kalbo, obstajajo službe, kjer si od doma odsoten po 10-13 ur na dan. Po službi pa še poslovni sestanki, večerje...in ja: moj ne dela za banane. nam tako ugaja, dokler bo moj to zmogel in dokler si ne nabere dovolj izkušenj, da potem skupaj zajadrava v svoje posle.user posted image

O, ja, obstajajo. V točno treh primerih.
Enega je omenil kalbo, drugi pa je, ko delaš v takem kolektivu in si v to prisiljen sicer tako ali drugače izvisiš.
Tretji pa je, ko je firma tvoja in delaš zase.

Se popolnoma strinjam s tem kar je napisal kalbo. Poln kufer imam oseb, ki doma nimajo kaj delat (= imajo bedno družinsko življenje) in izrabijo vsako najmanjšo možnost za to, da lahko bežijo od doma in te potem gledajo postrani, če ne skačeš tako kot one piskajo!
Jih je povsod polno. Tudi v javnem sektorju kjer za ekstra ure niso nič plačane. Pa saj ni važno, važno, da nisi doma.

Aja - še odgovor.
Jaz ne bi tako živela niti en teden. Predvsem zato, ker bi mi partner s takim načinom dojemanja življenja zelo jasno pokazal svoje prioritete v življenju in to, koliko mu družina pomeni.

< Sporočilo je popravil bumerang -- 13.8.2010 15:15:45 >

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.8.2010 15:14:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Če človk ni srečen za to niso krivi drugi. Očitno res tip ni rad doma. Zakaj to tako pa.....ja ne vem to pa vidva vesta. Ni pa šiht temu kriv. Ker če bi ti mela filing da ste vi na prvem mestu, da je rad doma, raje kot drugje....te nebi motilo če bi bil dosti v službi. Tako imaš pa občutek da si na kdove kterem mestu....in te to dela nesrečno. Ne njegov šiht.

Ja, tako jaz berem avtorico posta. 

(odgovor članu water lily)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
13.8.2010 15:18:00   
ursi
Tudi jaz se strinjam z water lily.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.8.2010 15:25:13   
Arwenko
Hja, moje mnenje no...če imata takrat ko sta skupaj resnično lepe trenutke, potem raje uživaj v lepih trenutkih, kot pa da jokaš za vsemi izgubljenimi. Ko se boš naučila uživat v tistih lepih, potem ti ostalo ne bo hudo. Jaz bi ti na podlagi tvojega pisanja tudi napisala, da nehaj objokovat odsotnost moža, pa si najdi hobi. Če pa je on tudi takrat ko je doma do tebe čisto hladen in neprizadet, je pa to nekaj drugega ali če veš, da je eden izmed tistih, ki ure nabijajo samo zato da jim ni treba bit doma.

V kolikor zgoraj napisanega pač nisi sposobna ali pa enostavno ne želiš, pa pojdi, pol ne ostajaj, sploh pa ne zaradi otroka.

Midva sva imela lani veliko krizo, iz nje sva se na polovico izvlekla, ko je šel v vojsko, na prostovoljno služenje, kar pomeni da ga 3 mesece ni bilo, da ni mogel dvignit telefona čez dan, ne napisat sms-a, napisal mi je en sms ob 6h zjutraj, pa potem sva se zvečer slišala za kakšno minuto pred spanjem. In takrat sva se naučila uživat v tistem kar nama je bilo na razpolago in se ne sikirat kako sem čez teden sama in boga in moram vse sama porihtat. Tudi zdaj ko je nazaj, pa ima včasih takšno službo da se križava, se pa ne vidiva cel dan, ja bog pomagaj, se pač ne, pa včasih jaz že spim ko pride domov, pa se raje ukvarjama s tem, da takrat ko sva skupaj počneva nekaj produktivnega, namesto objokujeva kako sva boga ker imava takšne službe.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.8.2010 15:35:46   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Zase vem, da grem raj ceste pometat, al pa kante na kamion metat, kot ba da bi moral bit v službi petek in svetek po 12 ur na dan.

Jah kalbo.... veš, js tud dostkrat visim še ob šestih pa tud ob sedmih za mizo... In kaj naj si pomagam?
Če ne bom vsega nardeila kar mi je dodeljeno - lahko samo shodim. Pa daleč od tega da neb hotla jit domov.

Ja, tudi men se zgodi, da se ob petih šestih še vozim iz terena. Sam ni to vsak dan, petek in svetek. Svoje nadure pokoristim. Maš tudi ljudi, ki si ne znajo razporedit časa in delajo nadure, sam eden tak pri nas šele ob treh zaštarta mene pa ob normalnih dnevih ob tri pa eno minuto...če kaj seveda ne zagusti... ni, ker letim po otroke v vrtec.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 13.8.2010 15:37:54 >

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.8.2010 16:57:11   
luba duša
...ene ste me razumele, drugi pokazali drugo plat in mi dali malce za razmišljat...

naj povem samo, da ne sedim doma in mi je dolgčas in ne objokavam za tistim kar nimam...imam odlično službo, super kolektiv, enkratnega sina, svoje stanovanje, prijatelje/znance, kave in obiske...če tako pomislim mi je lepo in je življenje lepo...samo nisem srečna v zakonu....v zakonu se ne počutim lepo, sprejeto, čuvano, in predvsem ne na prvem in edinem mestu...če me razumete v najinem odnosu....
..mene ne moti njegova služba (ni mi težko poskrbeti za dom in otroka in zase), naj trajala od petka do svetka...samo vmes VEM da ima čas za sms, klepet, tudi kavico ali hitro kosilo doma (ne vedno a se najdejo dnevi)..ini tukaj so potem vaši pogledi....očitno tega ne potrebuje/noče/si ne želi...in tukaj se jaz potem vprašam ZAKAJ ostajava skupaj (on noče ločitve, pravi da me ima rad...)...ker potrebuje "žena - servis" kot je ena napisala??? Očitno...

če se bo komu/kateri dalo....še kakšno mnenje...pogled...idejo...
hvala

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.8.2010 17:12:41   
Sibil_
OK, meni zdaj nekaj ni jasno - pa kakšno delovno mesto vama obema omogoča, da kar malo domov na kosilo skočita? Jaz letim na malico oziroma kosilo na hitro, pa marš nazaj.user posted image

Sicer pa so eni res deloholiki, nimaš kaj pri takih, ker dejansko uživajo pri delu.

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu luba duša)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.8.2010 17:26:11   
luba duša
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

OK, meni zdaj nekaj ni jasno - pa kakšno delovno mesto vama obema omogoča, da kar malo domov na kosilo skočita? Jaz letim na malico oziroma kosilo na hitro, pa marš nazaj.user posted image

Sicer pa so eni res deloholiki, nimaš kaj pri takih, ker dejansko uživajo pri delu.

ne skočiva oba domov na kosilo...on lahko skoči domov na kosilo, ker del svojega delovnika preživi v delavnici v domačem mestu (5min stran) in ko pridem iz službe je kosilo...na katerega bi lahko prišel...ali pa sem jaz doma (dopust, bolniška za otroka, moja bolniška...).....
deloholik....toliko kot očitno želi biti...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.8.2010 17:35:03   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: luba duša

če se bo komu/kateri dalo....še kakšno mnenje...pogled...idejo...
hvala

Pri vsem,kar sem do zdaj prebrala,me še vedno bega ena stvar.Namreč,težave so se začele z menjavo službe.
Bi blo fajn  se vprašat zakaj je službo sploh menjal-zaradi denarja,kolektiva,narave dela,del.časa...zaradi delovnega časa verjetno ne,ker dela sedaj večuser posted image .
Jaz bi res razmislila v tej smeri,v smislu kaj je kateri od vaju pričakoval od te menjave,ker imam občutek,da te je sedaj cela stvar malo presenetila,oz.se je vse skupaj obrnilo čisto v drugo smer,kot pa si si prej zamišljala.
Dejstvo je,katerokoli odločitev v življenju udejaniš,nosiš določene posledice,je pa fajn,če jih že prej preučiš in vidiš,če se boš z njimi lahko sprijaznil.
Ločitev se meni zdi tako dokončen korak,v tvojem primeru,kolikor si opisala situacijo tudi precej neresen...aja,še to,kaj hitro se lahko zgodi,da ostane mož brez službe in bo imel prostega časa preveč,samo potem pa tudi ne bo vredu,ne?

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu luba duša)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?