blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Povejte mi ve, ki pravite, da so časi minil, koliko je človek sposoben efektivno delat na dan? 5,6,8, 10,12 ur, koliko dni v tednu, 5, 6, 7.... poznam veliko moških, ki kao delajo po cel dan in hvatajo krivine, ker evektivno delat tolko in tolko ur na dan itak ne moreš za daljše obdobje, ker se prekuriš. Edino, če ne jemlješ koke. Itak, pol privatnikov okol nas se hvali, kok delajo cele dneve, pol jih pa vidiš kje drugje kot za šankom, vedno eni in isti kombiji pred gostilno, žene doma najbrš pa pisarijo, kok je od šestih do dveh zgodovina. Moj mehanik, znan, kvaliteten, k njemu prideš ob štirih, je delavnica pometena, delavci pa v odhajanju domov. točno tako. včasih sem rekla mojemu, da bi raje, da dela na komunali, kot, pa da ga cel dan ni, ampak zdej me vedno opomne, da je delat na komunali že dober job.